Είναι αναμφίβολα το πιο ιδιαίτερο τσαγάδικο της πόλης. Τρία βασικά βήματα παρασκευής. Τσάι (πράσινο, κόκκινο, μαύρο), σιρόπι (απ’ όποια φρούτα τραβάει η όρεξή σας) και φυσικά bubbles, δηλαδή φυσικός χυμός σε μορφή και υφή φουσκάλας. Concept εξωτερικού με νεανική αισθητική και χαμογελαστούς υπαλλήλους. Μιλήσαμε με τρία παιδιά μιας βάρδιας σε μια βόλτα μας απ’ τις «ιστορίες φουσκάλας».

DSC00248 Bubbletale 11 DSC00247 Bubbletale 04

Άσπα:
Μ’ αρέσουν πολύ τα προϊόντα του μαγαζιού. Είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο και υγιεινό. Προσπαθούμε να δώσουμε στον κόσμο να δοκιμάσει κάτι καινούργιο. Θέλει 3 βήματα για να φτιάξεις το ρόφημα, το οποίο είναι από την Ταϊβάν. Ξεκινάμε με το τσάι, που είναι εξαιρετικά ευεργετικό και έχει και μηδέν θερμίδες. Μετά μπαίνει το σιρόπι που είναι σε μεγάλο ποσοστό χυμός φρούτων. Βέβαια, εντάξει, υπάρχει και η ζάχαρη για να γίνει όλο αυτό σιρόπι. Τέλος, μπαίνουν τα bubbles που είναι φυσικός χυμός κλεισμένος μέσα σε μια φυτική μεμβράνη. Συνολικά τα ροφήματα δεν έχουν τίποτα χημικό.
Συνήθως πίνει τα ροφήματά μας πιο νεαρός κόσμος. Είναι κι περιοχή εδώ που έχει πολύ νέο κόσμο. Δοκιμάζουν, γελάνε, παίζουν, χαίρονται μαζί μας. Και μεγάλης ηλικίας κόσμος, βέβαια, θέλει να το δοκιμάσει, κυρίως από περιέργεια. Έχουν γίνει πολλά περίεργα με τον κόσμο και κάποια «ατυχήματα». Δίνουμε συνήθως ένα δειγματάκι για να δοκιμάσουν και επειδή τα bubbles είναι λίγο περίεργα στην υφή, σχεδόν όλοι γελάνε. Ήταν, λοιπόν, ένας κύριος που δοκίμασε και όταν έσπασε τα bubbles είπε «πω, αυτό είναι σαν σπασμένη καπότα». Εγώ σοκαρίστηκα!

DSC00249 Bubbletale 09 Bubbletale 08 Bubbletale 07 Bubbletale 06 Bubbletale 05

Γιώργος:
Έχω ξεκινήσει να δουλεύω από το πρώτο μαγαζί στην Καλλιθέα. Εδώ έχουμε πλέον πολύ κόσμο. Όσο πάει ανεβαίνουμε, το μαθαίνει όλο και περισσότερος κόσμος. Είναι κάτι αρκετά διαφορετικό.
Είμαι μεγάλος φαν των τσαγιών μας. Πιστεύω ότι αν δεν τα έπινα δεν θα μπορούσα και να τα προτείνω στον κόσμο. Είναι ένα φυσικό προϊόν βασισμένο απόλυτα σε γεύσεις φρούτων. Έτσι έχουμε από ξινές μέχρι πολύ γλυκές γεύσεις. Ας πούμε το λεμόνι είναι ξινό, το ροδάκινο είναι πιο γλυκό και το βατόμουρο είναι πολύ γλυκό. Έτσι καλύπτουμε όλα τα γούστα. Προσωπικά μ’ αρέσει το γιαούρτι μας. Το Yogitale. Και φυσικά τα κοκτέιλ μας, τα αλκοολούχα. Το βράδυ τα κοπανάμε χαλαρά. Γενικά, πάντα έχουμε το concept του τσίρκου. Παίζουμε με τους πελάτες μας. Είμαστε λίγο σούργελα. Και τα άλλα παιδιά που δεν δουλεύουν σήμερα το ίδιο. Και τα παιδιά που έχουν το μαγαζί, ο Μιχάλης και η Μαρία, είναι νέα παιδιά και σούπερ. Είμαστε περισσότερο φίλοι και έχουμε εξαιρετικές σχέσεις, όχι αφεντικού-εργαζόμενου. Μιλάμε ακόμα και για προσωπικά θέματα.

Bubbletale 03 Bubbletale 02 Bubbletale 01 Bubbletale 10 DSC00252 DSC00253

Μαρία:
Το μαγαζί είναι τα ξαδέρφης μου. Τρελαίνομαι για πράσινο τσάι με σιρόπι ροδάκινο και σιρόπι φράουλας. Πολύ γλυκό ρόφημα. Έτσι είμαι και στον καφέ. Γενικά μ’ αρέσουν πολύ όλα μας τα ροφήματα γιατί είναι φυσικά και πολύ υγιεινά. Το τσάι το παρασκευάζουμε μόνοι μας και το φυλάμε σε ειδικά θερμός. Με τα παιδιά είναι τέλεια. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας και είμαστε δεμένη ομάδα. Γι’ αυτό και κάνουμε συνέχεια πλάκα. Βοηθάει και ο κόσμος μας σε αυτό, νομίζω πως είναι οι περισσότεροι φοιτητές.

Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Ακρίβος

Bubble Tale, Αιόλου 17 & Ερμού, Αθήνα

Σιβιτανίδου 34, Καλλιθέα

www.facebook.com/BubbletaleGreece