Το πολύ ωραίο αυτό βίντεο του Alex Kopps που ανέβασε το Nowness είναι στιγμιότυπα από το ταξίδι του Mike D. [που θα είναι για πάντα το ένα τρίτο των Beastie Boys, όσα χρόνια κι αν περάσουν] στην Baja της Καλιφόρνιας για σερφ, παρέα με τους φίλους του. Ο Mike D. -που το κανονικό του όνομα είναι Michael Diamond- ξεκίνησε να κάνει σερφ πριν από μια δεκαετία μαζί με τον δίχρονο [τότε] γιο του και στο ταξίδι εκτός από τον Kopps -που ηχογραφούσε συνεχώς διαλόγους με ένα μαγνητοφωνάκι- και τον Spike Jonze [που έκανε το edit στους διαλόγους], τον συνόδευαν οι Kassia Meador, Ford Archbold, Alex Knost, Tanner Rozunko και Rob Machado, όλοι επαγγελματίες σέρφερ. Μπορεί να μην πήγαν όλα όπως τα περίμεναν και να τους χάλασε λίγο τα σχέδια ο καιρός, αλλά πέρασαν «7 υπέροχες μέρες με νέες φιλίες, κρύες μπίρες, άπειρο φιστικοβούτυρο και μαρμελάδα και ακόμα περισσότερα σερφαρίσματα, έστω και χωρίς μεγάλα κύματα».

Η εμπειρία του Mike D. υπάρχει στο τελευταίο τεύχος του τριμηνιαίου περιοδικού Monster Children [τεύχος 43] στο οποίο έχει κάνει guest editing.

mc43_cover-2_geoff

Τα δύο κομμάτια του Rome Fortune σε παραγωγή του Four Tet θυμίζουν παλιές καλές μέρες του χιπ χοπ, τότε που είχε ενδιαφέρον. Στα ’90s. Και είναι καλά κομμάτια. Μου θύμισε τους PM Dawn.

Κι ένα πολυ ωραίο νέο τραγούδι του Blood Orange με τον [Άγγλο] Skepta:

dev-15