Την προηγούμενη βδομάδα το CU Pop-Up Service Bike πήγε εκδρομή. Βόρεια. Στη Θεσσαλονίκη. Για πέντε μέρες σερί προσέφερε τις υπηρεσίες του στους ποδηλάτες της μαγικής συμπρωτεύουσας.

 

Ας δούμε μερικές χαρακτηριστικές στιγμές της εκδρομής.

 

1

Ο Ατίλιο στον Λευκό Πύργο #moderndaypostcards

 

2

Κάτι δείχνει ο Ατίλιο. Κάτι που φαίνεται να είναι πολύ σημαντικό. ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Έλα στην επόμενη βόλτα για να σου δείξει και εσένα κάτι πολύ σημαντικό για το ποδήλατό σου. Και το πιο σημαντικό? Μαθαίνεις πώς να το κάνεις και μόνος σου!

 

3

«Πες παιδί μου στον κύριο τι έμαθες σήμερα για το σασμάν;»

 

4

Ποδηλατοφιλοσοφική συζήτηση με φόντο τον Θερμαϊκό

 

5

Η Θεσσαλονίκη έχει πολύ ποδήλατο. Έχει και ποδηλατόδρομο στην παραλία που αν κάποιος πεζός περπατάει πάνω του παίζει απειλητικό σφύριγμα. Επίσης, έχει και μερικά ποδήλατα ταμάμ για #restartbike

 

6

#restartbike numero dos. Η καλή συντήρηση κάνει το καλό vintage. Η ιδιοκτήτρια γνωρίζει.

 

 

7

Πάρε, πάρε.

 

8

Νομίζω δεν ήταν το συγκεκριμένο ποδήλατο, αλλά μία μέρα ήρθε ένας με κάτι τετράγωνες ρόδες. Τετράγωνες. Ο τύπος μας είπε ότι είναι έτσι γιατί το κοπανάει το ποδήλατο στις μπορντούρες. #elabye

 

9

Magic hour και ουρά για το Pop-Up Service Bike.

 

10

Και έχει ουρά γιατί ο Ατίλιο δεν ξεπετάει κανέναν.

 

11

12

13

 

14

Κι επειδή μας αρέσει να κάνουμε service μετά μουσικής επισκεφθήκαμε το free stage του Reworks festival στη Ζεύξιδος. Εκεί όποιος έσκασε με το ποδηλατάκι του απολάμβανε και free μουσική, αλλά και free service από τον Ατίλιο.

 

15

Επ, τι κάνει το παιδί με τις λύκρες;

 

16

Α, ναι! Το Σάββατο βρεθήκαμε στο 3ο Διεθνές Ποδηλατικό Circuit Θεσσαλονίκης

 

17

Ενώ η Κυριακή, Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο μας βρήκε με ατελείωτη σουλάτσα στην άδεια από αυτοκίνητα και γεμάτη από πεζούς και ποδηλάτες, Λ. Νίκης.

 

18

Ωχ τιν’ τούτο;

Στην Παραλία μας δόθηκε και η ευκαιρία να τεστάρουμε πώς τσουλάει και το δεύτερο trailer του restart bike. Το CU PopUp Tshirt Bike. Μια κινητή μονάδα μεταξοτυπίας! Μόλις ολοκληρώθηκε η κατασκευή του από τους ταλαντούχους μεταξοτύπηδες Silk Bastards και ανυπομονεί να βγει κι αυτό στο δρόμο. Stay tuned.

 

Σαλούγκα μας τρέλλανες. We ‘ll be back.

 

Pics by Chris Anagnostopoulos (https://www.facebook.com/chris.dot)