Φέτος, παίζουν τα πάντα γύρω απ’ το ποδήλατο! Μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2014 βάζουμε σκοπό να φουλάρουμε το #RestartBike με τα πιο “Restart” ποδήλατα του instagram, τα καλύτερα μέρη για ποδηλατοβόλτες σε όλη την Ελλάδα, τους πιο ωραίους ή περίεργους αναβάτες, τον πιο δημιουργικό τρόπο να πεταλάρεις ή ό,τι άλλο μπορείς να σκεφτείς που να σχετίζεται με το ποδήλατο.

Για να πάρεις μέρος, ακολούθησε το VodafoneCU στο instagram, βάλε το hashtag #RestartBike & mention το @VodafoneCU στις ποδηλατο-φωτογραφίες σου (ή insta_video) και μπορεί να κερδίσεις μία από τις 2 ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Go Pro 3: White Edition με βάση για το ποδήλατό σου.

Εκτός όμως από τις δύο GoPro, που θα κληρωθούν στο τέλος του διαγωνισμού, κάθε εβδομάδα ένας τυχερός κερδίζει φανταστικά custom αξεσουάρ ποδηλάτου made in Greece. Τα αγαπημένα μας, Uglybell αφήνουν για λίγο τα επιτυχημένα γυαλιά ηλίου για να σχεδιάσουν 10 κουδουνάκια ποδηλάτου μόνο για εσάς, ενώ οι Moozaka Bike Stuff εξασφάλισαν 5 key holders και 5 καπέλα από την τελευταία τους συλλογή, αποκλειστικά για στυλάτους αναβάτες.

Επιπλέον, κάθε εβδομάδα η φωτογραφία που κερδίζει, θα δημοσιεύεται και εδώ, γι’ αυτό βάλε τα δυνατά σου!

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό θα βρεις εδώ

Καλή επιτυχία σε όλους και καλά rides!

#RestartBike