Πέμπτη, 17 Ιουλίου, και οι βόλτες ξεκίνησαν από νωρίς. Ξεφορτώσαμε στην Πάτρα μεσημερο-απόγευμα και ο καιρός ευτυχώς ήταν μαζί μας. Υπήρχε ενημέρωση πως στην Αθήνα έβρεχε ενώ στην παραλία της Πάτρας είχε ήλιο και δροσιά. Κατευθείαν ανεβήκαμε στα ποδήλατα και κατευθυνθήκαμε προς το κέντρο.

 

planet

 

Όποιος έχει πάει στην Πάτρα αναγνωρίζει την ‘αναγκαιότητα’ του ποδηλάτου και από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι πέρα από αναγκαιότητα είναι και δημοφιλές μέσο μεταφοράς. Φυσικά δεν αναφέρομαι μόνο στο παραλιακό κομμάτι, πάνω στο κύμα, που μάλλον είναι και το πιο απολαυστικό, αλλά και μέσα στους πεζόδρομους, στις πλατείες, παντού (με μια μικρή εξαίρεση τα Ψηλαλώνια. χεχε)

 

 

Georgiou

 

Παντού ποδηλάτες, παντού προβλεπόμενα parking και αρκετά προσεκτικοί οδηγοί. Μετά από τις βόλτες σε πολλές περιοχές ήρθε η ώρα να λερώσει ο Αττίλιο τα χέρια του. Τρεις ώρες στην πλατεία Γεωργίου ήταν αρκετές. Πολλά service σε όλων των ειδών τα ποδήλατα, συμβουλές και οδηγίες για σωστή “φροντίδα” και η ώρα πήγε 23.00. Η διαδρομή προς το van ήταν και η τελευταία βόλτα του CU Pop Up Service Bike μέχρι τον Σεπτέμβριο. Οι βόρειοι να ετοιμάζονται, ερχόμαστεεεε!

 

nassos-CU

 

Παράλληλα ο διαγωνισμός #RestartBike τρέχει στο instagram. Ο @nassos_spe  με τη ‘φυσική’ του φωτογραφία κέρδισε ένα handmade κουδουνάκι uglybell

Πάρε μέρος κι εσύ και διεκδίκησε 2 GoPro. Περισσότερα εδώ.

 

Mix Media by Δημήτρης DIcky Bury