artworks-000117211930-u20sgy-t500x500

>To DJ set της Bjork στο πάρτι της Tri Angle Records

>Η ίδια είδηση είχε παίξει και πριν από ’κανα δυο χρόνια, αλλά την μετέδωσε ξανά το BBC Swahili και κάνει πάλι γύρα στα site [εκτός κι αν είναι τρελή σύμπτωση]:

 

Ένα εστιατόριο στη Νιγηρία -σύμφωνα πάντα με το BBC Swahili- έκλεισε μετά από μία καταγγελία ότι σερβίρει ανθρώπινο κρέας.  Η τοπική αστυνομία έκανε επιδρομή στο εστιατόριο ενός ξενοδοχείου στην Anambra [όνομα δεν αναφέρεται] μετά από πληροφορίες ότι σέρβιραν ανθρώπινο κρέας στους πελάτες. Η αστυνομία ανακάλυψε διάφορα κομμάτια από ανθρώπινη σάρκα και δυο φρεσκοκομμένα ανθρώπινα κεφάλια –τα οποία ακόμη αιμορραγούσαν- αποθηκευμένα στην κουζίνα. Έντεκα άτομα συνελήφθησαν, ανάμεσά τους και ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού.

Ένας ντόπιος είπε στο BBC: «Κάθε φορά που πήγαινα στην αγορά παρατηρούσα περίεργα πράγματα να συμβαίνουν στο ξενοδοχείο. Κακοντυμένοι, παράξενοι άνθρωποι μπαινόβγαιναν και συμπεριφέρονταν πολύ ύποπτα. Δεν μου προκάλεσε έκπληξη το παράνομο εμπόριο που ανακάλυψε η αστυνομία».

Παρόλο που ο κανιβαλισμός δεν είναι παράνομος στις περισσότερες χώρες –συμπεριλαμβανομένων της Αμερικής και κάποια μέρη της Ευρώπης- δεν είναι κάτι που θεωρείται κοινωνικά αποδεκτό. Έχει εμφανιστεί σε πολλούς πολέμους –π.χ. στην Πολιορκία του Στάλινγκραντ στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και πιο πρόσφατα στη Λιβερία και στο Κονγκό- και σύμφωνα με όσους έχουν δοκιμάσει, η ανθρώπινη σάρκα έχει την υφή του μοσχαρίσιου κρέατος, μόνο που είναι λίγο πιο γλυκιά και λίγο πιο μαλακή.

Ένας παπάς που είχε φάει πριν από λίγες μέρες στο εστιατόριο είπε στο BBC ότι είχε εκπλαγεί όταν του έφεραν λογαριασμό 700 Naira [3,5 δολάρια] για ένα μικρό κομμάτι «βοδινού». Η τιμή ήταν εξωφρενική όταν το μέσο μεροκάματο στη Νιγηρία είναι περίπου 95 σεντς. Ο παπάς πρόσθεσε: «Ο σερβιτόρος πρόσεξε την έκπληξή μου και μου είπε ότι ο λογαριασμός ήταν τόσο μεγάλος εξαιτίας του κρέατος που είχα φάει. Δεν ήξερα ότι μου είχαν σερβίρει ανθρώπινο κρέας, να γιατί ήταν τόσο ακριβό» [μιλάει λες και το μοναδικό πράγμα που τον σοκάρει είναι η τιμή].

Αυτόματα όπλα, χειροβομβίδες και αρκετά κινητά ανακαλύφθηκαν επίσης κατά την επιδρομή.

Αν και πολλές είναι οι φήμες που κυκλοφορούν για κανιβαλισμό στη Νιγηρία, αυτή είναι η πρώτη φορά που ανακαλύπτουν εστιατόριο να σερβίρει ανθρώπινη σάρκα.

Η φωτογραφία ΔΕΝ είναι από ανθρώπινο κρέας.

Υ.Γ. Τελικά ήταν ψεύτικη είδηση.

>Αναζωογόνηση αιδοίου και ραδιοκύματα που λιώνουν το λίπος σου.

>H Debbie Harry το 1968, όταν ήταν χίπισσα.

https://youtu.be/y-tx9uVjA3k

>Παλιό αλλά ανεκτίμητο: Παντρεμένη με τον πύργο του Άιφελ