Ο Bewild Brother εκθέτει τα πόστερ που φιλοτέχνησε για συναυλίες, αυτή την εβδομάδα στο Εφημερίδα ATH και διαλέγει για το Γκρέκα τα αγαπημένα του.

 

Σκληρή αισθητική που γεφυρώνει Βερολίνο με Εξάρχεια, εσωστρέφεια, αγάπη για την κουλτούρα του tattoo και του δρόμου και μια διάχυτη αλητεία σε όλο του το έργο, είναι μόνο λίγοι από τους λόγους που μας κάνουν να αγαπάμε τον Bewild Brother (κατά κόσμον Άγγελο Περγαντή)  ως καλλιτέχνη και άνθρωπο, κι έτσι, του ζητήσαμε  του να μας πει λίγα λόγια για τα 5 αγαπημένα έργα του. Ο Bewild Brother είναι υπεύθυνος για μερικές από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές συναυλιακές αφίσες που έχουμε δει και πετύχει εκεί πέρα έξω.

 

Bass Drum Of Death

Ήταν η πρώτη αφίσα που σχεδίασα για μεγάλο venue και η πιο σημαντική για εμένα μέχρι τώρα. Α, ξέχασα! Τo live ακυρώθηκε!

 

Athens Street Food Festival

Είναι η αφίσα που ανοιξε το κόσμο μου και την street αισθητικη μου, σε άλλα gigs και venues, μακριά απο τα υπόγεια και τα tours που είναι βέβαια ο παντοτινός που έρωτας!

 

Planet of Zeus + Lionize Spring 2018 European co-headline tour

Μια αφίσα που εκτός απο το tour, χρησιμοποιήθηκε και στο show της Αθήνας! Μια αφίσα που ρήμαξε τους δρόμους και τις ζωές μας και πραγματικά σιχάθηκα να την βλέπω! Όταν πήγα στο live όλα αυτα άλλαξαν προφανώς!

 

Godsleep – Coming of Age

Η αφίσα που εξωτερίκευσε την minimal πτυχή του εαυτού μου και έφερε μια νέα αισθητική στην ζωή μου. Πραγματικά μπράβο και πολλά ευχαριστώ στα παιδιά που με εμπιστεύτηκαν σε όλο αυτο. Αγαπώ αυτό το αποτέλεσμα όσο λίγα!

 

DzDeathrays Berlin show

H αφίσα που με ταξίδεψε για πρώτη φορά εκτός συνόρων, στο ίσως μέχρι τώρα καλύτερο gig της ζωής μου! Το χαμόγελο ακόμη να σβήσει!

 

Ο Bewild Brother θα εκθέσει τα συναυλιακά του πόστερ στην έκθεση Grievances R., το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στην Εφημερίδα ATH (Βησσαρίωνος 9 & Σίνα 6), με την συνδρομή και του Barba Dee, ενός επίσης σύγχρονου street artist.

Όλες οι λεπτομέρειες εδώ: https://www.facebook.com/events/194845628080271