Οι Sons of Anarchy είναι ένα club μοτοσικλετιστών το οποίο εμπλέκεται σε διάφορες παράνομες δραστηριότητες, όπως διανομή όπλων, πορνεία και ναρκωτικά και ζουν στην πόλη του Charming στην Καλιφόρνια. Πρόκειται για μία σειρά που παίζεται από το 2008 και την παρακολουθούν φανατικά εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο. Οι Street Production είναι μία ομάδα που ασχολείται -εκτός των άλλων-  με τη διοργάνωση θεματικών event. Αυτό που θέλουν είναι να κάνουν τον κόσμο να διασκεδάσει πραγματικά με ασυνήθιστο τρόπο. Έχουν διοργανώσει πολλά events στο παρελθόν, όπως το Zombie Walk στο κέντρο της Αθήνας ή τη βραδιά με φαγητό από το Game of Thrones. Πέρσι διοργάνωσαν ένα party με θέμα το Sons of Anarchy. Στο πάρτι έγινε χαμός και πάνω από 400 άτομα γέμισαν το ΟΝΑΡ της Φωκίωνος Νέγρη. Το πάρτι επαναλαμβάνεται και φέτος και καλεί όλους τους fun της σειράς -μηχανόβιους και μη- να έρθουν και να απολαύσουν μία ξεχωριστή βραδιά.

mix mix_1 mix_2 mix_4

Ο ιδρυτής της Street Production, Λάμπρος Ορφανόπουλος (Dj Coke), μας είπε δυο λόγια για το ιδιαίτερο event και για την επιτυχία της ομάδας του.
«Η ομάδα μας ξεκίνησε το 1998 και από τότε ασχολούμαστε με διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις και club events. Το Sons of Anarchy theme party προέκυψε από την αγάπη που έχουμε για την συγκεκριμένη σειρά και γενικά για τις σειρές και τον κινηματογράφο. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να φέρουμε πιο κοντά τα μέλη του fun club της σειράς να γνωριστούν και να περάσουν καλά. Από εκεί που τα λένε μόνο στο ίντερνετ και σχολιάζουν την σειρά, να έρθουν και να τα πούνε από κοντά. Να πιουν την μπίρα τους, να ακούσουν μουσική και να χαλαρώσουν. Δεν είναι όλοι μηχανόβιοι. Πέρσι που το είχαμε κάνει πάλι είχε γίνει χαμός και δεν το περιμέναμε. Έχουμε καταλάβει ότι στον κόσμο αρέσει ο δημιουργικός και εναλλακτικός τρόπος διασκέδασης και αυτό είναι που θέλουμε να προσφέρουμε. Πιστεύω ότι και φέτος θα έχει μεγάλη ανταπόκριση το event και ειδικά τώρα που τελειώνει η σειρά. Είμαι σίγουρος ότι το «πως άραγε θα τελειώσει» θα συζητηθεί πολύ στο φετινό πάρτι. Εκτός των άλλων, θα κληρώσουμε και πολλά δώρα».

mix_5 mix_6 mix_7 mix_8 mixa_1 mixa_2

To Sons of Anarchy theme party θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Οκτωβρίου, στο Onar Rock Bar, Φωκίωνος Νέγρη 53, Αθήνα.
Ώρα προσέλευσης 9.00 μ.μ.
Είσοδος: 5€ (Μπύρα + 2 Λαχνοί)

https://www.facebook.com/events/611840322265229/

Κείμενο: Μαρίνα Πετρίδου
Φωτογραφίες: Μάνος Χρυσοβέργης