Παιδαγωγός με ειδίκευση στην ειδική αγωγή η Εύη, άνθρωπος του θεάτρου και του design ο Πάρις, αποτελούν αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζευγάρια της πόλης, που ξέρει σίγουρα να τρώει καλά. Μας το απέδειξαν άλλωστε, μετά από την Μπουγιαμπέσα, την «Αθηναϊκή» και το σπιτικό ψωμί που μας ετοίμασαν στην κουζίνα τους.

210 110 51 71 101 111

Αυτό που σας φτιάξαμε με την Εύη είναι ένα από τα κορυφαία φαγητά στη λίστα μου. Η Μπουγιαμπέσα έχει μέσα της όλη τη Μεσόγειο και η κατανάλωσή της είναι μια ιεροτελεστία. Επίσης είναι ένα φαγητό που έχω συνδέσει με τον πατέρα μου ο οποίος μαγειρεύει εκπληκτικά. Από εκεί και πέρα το σημαντικότερο σε ένα γεύμα είναι να το μοιράζεσαι με ανθρώπους που αγαπάς και που ξέρουν να το εκτιμήσουν και ας είναι και μια ντομάτα τριαντάφυλλο με θαλασσινό αλάτι και λίγο σπιτικό ψωμί.

Η Εύη εργάζεται στο Κέντρο Γνωσιακού και Συμπεριφορικού Δράματος για παιδιά με επικοινωνιακές δυσκολίες και σύνδρομο Άσπεργκερ, μια δουλειά που δεν αλλάζει με τίποτα, αφού όπως λέει η ίδια, αισθάνεται χρήσιμη, βλέπει το αποτέλεσμα και αυτό την κάνει πάντα να χαμογελάει.

151 221 36 37

Ο Πάρις ολοκληρώνει τα σχέδια για τα σκηνικά και τα κοστούμια της νέας μεγάλης παραγωγής της όπερας του Κιέλου, «Atys» του Jean-Baptiste Lully σε σκηνοθεσία Lucinda Childs που θα παρουσιαστεί τον προσεχή Οκτώβριο (parismexis.com). Παράλληλα, εργάζεται στη Beetroot, στην οποία μεταξύ άλλων σχεδιάζουν τη νέα παρουσίαση της έκθεσής τους The Greek Monsters στο Σικάγο, ολοκληρώνει μια ακόμη ακαδημαϊκή χρονιά ως καθηγητής στον ΑΚΤΟ και κάθε Δευτέρα μεταξύ 22:00-00:00+ παρουσιάζει το ραδιοφωνικό show Monday Night Live στον Αmagi.

Ο maintanos.com κάνει guest editing για ένα Σαββατοκύριακο στο site ΓΚΡΕΚΑ. Η συνταγή της μπουγιαμπέσας και του ψωμιού και περισσότερο υλικό εδώ.