_DSC5044

Ε, λοιπόν, δεν μου αρέσει να μιλάω για μένα, αλλά αφού ενδιαφέρεστε θα σας πω την ιστορία μου. Ήμουν αδέσποτος. Ο Τίτος και ο Γιώργος με έχουν από τον Οκτώβρη του 2014. Πριν από αυτό δεν θυμάμαι τίποτα. Κάποιοι φίλοι τους με βρήκαν να κλαίω σε κάτι χωράφια κοντά στη Κηφισιά και με μάζεψαν. Μάλλον κάποιοι Κηφισιώτες με βαρέθηκαν, δεν με ήθελαν άλλο και με έδιωξαν. Τώρα είμαι μια χαρά, όμως. Στην νέα μου οικογένεια υπάρχει αλληλοσεβασμός και αλληλοκατανόηση και όσο περνάει ο καιρός η επικοινωνία μας γίνεται καλύτερη και η αγάπη μας μεγαλώνει.
Ρώτησαν για μένα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής αλλά κανείς δεν με είχε αναζητήσει. Τέλος πάντων, περασμένα ξεχασμένα!

_DSC5040_DSC5022_DSC5007 _DSC4997_DSC5015

Την πρώτη μέρα που με συνάντησε ο Τίτος, αν και ήμουν πολύ φοβισμένος και κλεισμένος στον εαυτό μου, κάτι ξύπνησε μέσα μου και πήγα και κάθισα στα πόδια του κοιτάζοντας τα μάτια του. Ήταν αρκετό για να καταλάβουμε και οι δύο πως μόλις άρχισε μια καινούργια εποχή. Το ίδιο βράδυ με πήρε σπίτι του και εκεί γνώρισα και τον δεύτερο πατέρα μου, τον Γιώργο που δέθηκε μαζί μου αμέσως, αν και δεν είχε προηγούμενη εμπειρία με σκύλο στο σπίτι. Εκείνο το βράδυ έφαγα καλά και έπεσα για ύπνο. Την επόμενη μέρα ξυπνήσαμε και πήγαμε για κούρεμα γιατί ήμουν σαν την αρκούδα και γεμάτος ψύλλους. Ευτυχώς, δεν είχα τσιμπούρια και όπως διαγνώστηκε από τον κτηνίατρο, έχαιρα άκρας υγείας και τα αυτιά μου ήταν πεντακάθαρα. Ο κτηνίατρος ο οποίος μου έκανε 2 εμβόλια, μου έδωσε ένα χάπι και μου έβαλε τσιπάκι, υπολόγισε ότι είμαι τριών χρόνων περίπου. Θέλω να τονίσω ότι πριν κουρευτώ ήμουν σαν μια φλοκάτη με παρά πολύ μακριά τρίχα. Τώρα είμαι φρέσκοκουρεμένος και μου αρέσει ιδιαίτερα, γιατί απολαμβάνω καλύτερα το μασάζ μου. Είμαι πολύ του μασάζ εγώ και της ξάπλας. Μέσα στο σπίτι είμαι πολύ πράος και το μόνο που απαιτώ είναι αγκαλιές και χάδια. Δεν έχω ανάγκη για παιχνίδι. Δεν με ελκύει το παιχνίδι.

_DSC5026_DSC4991_DSC4904 _DSC4902 _DSC4898 _DSC4897 _DSC4892

Μου αρέσουν όμως οι μεγάλες βόλτες. Στη βόλτα τα δίνω όλα και όταν συναντάω άλλα σκυλιά πάλι δεν μου αρέσει το παιχνίδι. Θέλω μόνο να ερωτοτροπήσω μαζί τους και αυτό μερικές φορές γίνεται αιτία να φέρω τους γονείς μου σε δύσκολη θέση. Με πιάνει μανία με κάποιους σκύλους. Είμαι πολύ ερωτιάρης και κάποιοι σκύλοι μου τη δίνουν πολύ. Αν οι άλλοι σκύλοι παίζουν, εγώ πάω και τους χαλάω το παιχνίδι και απαιτώ να τους μυρίζω και να τους καβαλικεύω. Όλους. Τι έλεγα; Α ναι! Για το ποσό μου αρέσουν οι βόλτες. Τρελαίνομαι για βόλτες, ειδικά σε δάση. Στη θάλασσα δεν θυμάμαι αν έχω πάει αλλά ο μπαμπάς μου ο Τίτος μου λέει ότι θα με πάει στη Κρήτη τώρα το Πάσχα. Ανυπομονώ!
Σας είπα ποσό μου αρέσει να τρώω; Ω δεν φαντάζεστε ποσό. Έχω δυο βασικά γεύματα την ημέρα μετά από κάθε μου βόλτα. Βέβαια η ξηρά τροφή καταντάει κάποιες φορές βαρετή, αλλά οι γονείς μου φροντίζουν να μου δίνουν κάποιες λιχουδιές, λίγο κοτόπουλο και σπάνια και κάποιο κόκαλο. Αχ αυτά το κόκαλα, είναι το μεγάλο μου πάθος. Πολλές φορές ονειρεύομαι ένα σπιτάκι φτιαγμένο από κόκαλα. Βλέπω πολλά όνειρα. Καμία φορά ενώ κοιμάμαι κουνάω τα πόδια σαν να τρέχω και κάνω περίεργους ήχους. Μου τα λένε όταν ξυπνάω. Βέβαια αυτό είναι καλό γιατί καίω θερμίδες και μένω σε φόρμα ακόμη και στον ύπνο μου. Λοιπόν δεν θα γράψω κάτι άλλο. Μέχρι εδώ. Τώρα λέω να πάω να πέσω λίγο να κοιμηθώ πριν τη βραδινή μου βόλτα.
Α! Το όνομα μου είναι Ερμής.

_DSC4958 _DSC4948 _DSC4945_DSC4988 _DSC4968 _DSC4966 _DSC4960