Το πρώτο επίσημο single της αθηναϊκής μπάντας που ετοιμάζει πυρετωδώς το νέο της άλμπουμ.

Οι Bonnie Nettle μόλις κυκλοφόρησαν το επίσημο πρώτο κομμάτι από το νέο τους άλμπουμ. Αν μια λέξη το χαρακτηρίζει είναι ψυχεδέλεια. Παράλληλα με το κομμάτι μας έστειλαν λίγα λόγια για το που βρίσκονται αυτή τη στιγμή.

«Το Rave on Love me είναι το πρώτο µας single και αντιπροσωπεύει κατά µεγάλο ποσοστό το ύφος µας. Το δεύτερο single που θα ακολουθήσει έχει διαφορετικό λόγο ύπαρξης αλλά δεν παύει να είναι πάλι ένα κοµµάτι µας και µε τις δυο έννοιες της λέξης. Η ηχογράφηση τους έγινε στις 21 Οκτώβρη στο Electric Highway Studio στο Ν. Ηράκλειο. Το κοµµάτι γράφτηκε και ολοκληρώθηκε µια περίοδο όπου είχε αποχωρήσει ο δεύτερος κιθαρίστας µας και στην θέση του ήταν ο Νώντας Παππάς απο τους Acid Baby Jesus.

Προς το παρόν έχουµε αφοσιωθεί στην παραγωγή του δίσκου και στα µέσα Δεκεµβρίου θα µπούµε στο στούντιο ξανά για να γράψουµε έναν δίσκο µε 8 κοµµάτια το οποίο θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο. Τα εξώφυλλα των δύο singles είναι δύο µόνο από τα κοµµάτια της παρανοϊκής ιστορίας που παρουσιάζει το κύριο εξώφυλλο του δίσκου µας.

Η επόµενη εµφάνιση μας θα γίνει στο six d.o.g.s στις 29 Δεκεμβρίου µαζί με µια από τις αγαπηµένες µας τοπικές µπάντες τους  Κορίτσι Κοιµάται».