Βγαίνοντας από τα σπίτια τους, το μετρό και το τρένο, οι Αθηναίοι κάτοικοι της περιοχής γύρω από το Μοναστηράκι αντίκρισαν ένα παράξενο θέαμα.

Οι δρόμοι ήταν βαμμένοι κόκκινοι. Ένα έντονο κόκκινο που σιγά σιγά εξαπλωνόταν στις κολώνες του δήμου, στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα αλλά και στα κτήρια της περιοχής.

Οι ξαφνιασμένοι αλλά και δισταχτικοί Αθηναίοι πήραν μια φωτογραφία τη κόκκινη θάλασσα στη μέση της Αθήνας και αποφάσισαν να ανακαλύψουν που οδηγεί. Κάνοντας το πρώτο βήμα και πατώντας πάνω στον κόκκινο δρόμο, συνέβησαν 2 εξίσου εξωπραγματικά πράγματα.

Το 1ο ήταν πως εμφανίστηκε μπροστά στα μάτια τους ένα γιγαντιαίο κόκκινο supercolor. Το 2ο ήταν πως μόλις το κοίταξαν, το παπούτσι που φορούσαν μεταμορφώθηκε σε ένα κόκκινο supercolor!

Κάποιοι φορούσαν τζιν, κάποιοι άλλοι κοστούμι, φόρμες, φούστα κλαρωτή.

Κανέναν όμως δεν ένοιαξε που έχασε το ζευγάρι που φορούσε καθώς για κάποιο ανεξήγητο λόγο τα κόκκινα Supercolor, τους ανέβασαν την διάθεση και τους έκαναν να νιώσουν σαν την Ντόροθι στο μάγο του ΟΖ. Τα supercolor πάνε με όλα και από τι φαίνεται σε πάνε και εκεί που θέλεις.

Οι υποψιασμένοι Αθηναίοι χτύπησαν 2 φορές τα κόκκινα sneakers τους και διακτινίστηκαν στην πλατεία Αγίας Ειρήνης έξω από το 1ο Superstar Store που από το Σάββατο 4 Απριλίου θα φιλοξενεί και άλλα χρώματα supercolor καθώς και διάφορα συλλεκτικά superstar.

Είναι βέβαιο πως μετά την εμφάνιση του γιγαντιαίου sneaker, οι Αθηναίοι θα ζήσουν και άλλες εκπλήξεις τις επόμενες μέρες.

Δείτε περισσότερα στη σελίδα της adidas