Είτε θεωρείσαι θαλασσόλυκος, είτε απλά κάποτε πήρες το «τιμόνι» της βάρκας του παππού, το Red Bull Varkada είναι η ευκαιρία σου να δείξεις σε όλους ποιός είναι ο καλύτερος καπετάνιος και βαρκάρης σε ένα από τα πιο γραφικά σημεία της χώρας και άλλοτε ισχυρό εμπορικό λιμάνι της ανατολικής Μεσογείου! 60 επίδοξοι κωπηλάτες κάθε επιπέδου θα αγωνιστούν το Σάββατο, 28 Ιουνίου στις 18:00, στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων, ενάντια στο χρόνο και τις δυνάμεις του νερού, με μοναδικά όπλα την τεχνική τους, μία παραδοσιακή βάρκα και ένα ζευγάρι ξύλινα κουπιά!

Το Grekamag.gr και το Red Bull Varkada σου κάνουν δώρο ένα διήμερο ταξίδι αεροπορικώς στα Χανιά για να απολαύσεις τον αγώνα από κοντά, ή και να πάρεις μέρος! Για να κερδίσεις, κάνε κλικ εδώ και συμπλήρωσε τα στοιχεία, καθώς και την ερώτηση, έως την Τετάρτη 18/6. Την Πέμπτη η ομάδα του greka.lifo.gr θα διαλέξει την καλύτερη απάντηση και θα ανακοινώσει τον τυχερό/ή.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στο www.redbullvarkada.gr

Για να πάρεις μέρος στον αγώνα και να ζήσεις τη μοναδική εμπειρία του Red Bull Varkada, δήλωσε συμμετοχή στο Ενετικό λιμάνι στις 28 Ιουνίου! Στον μοναδικό αυτό αγώνα κωπηλασίας με παραδοσιακού τύπου βάρκες και κουπιά -απαραίτητα «εργαλεία» τα οποία παρέχει η διοργάνωση- όλοι οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν ταυτόχρονα σε 4 προκριματικές σειρές των 15 θέσεων, σε ένα συγκεκριμένο στίβο εντός του Ενετικού Λιμανιού. Η πρώτη τριάδα από κάθε προκριματικό περνάει αυτομάτως στον Μεγάλο Τελικό.

Είσαι έτοιμος να ταράξεις τα νερά;

red_bull_varkada_logo_transp

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα, τις εγγραφές και τον ειδικό κανονισμό:

www.redbullvarkada.gr

#varkada

Όροι Διαγωνισμού

1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού:

Η LIFO και ο διαδικτυακός τόπος greka.lifo.gr με έδρα την Αθήνα και την οδό Βουλής 22, προκηρύσσει, διαγωνισμό με τίτλο «Κέρδισε ταξίδι για δύο στο Red Bull Varkada στα Χανιά» (περαιτέρω ο «Διαγωνισμός»), ο οποίος θα διενεργηθεί δια του διαδικτυακού τόπου (www.facebook.com) (περαιτέρω ο «Διαδικτυακός Τόπος»).

2. Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό:

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα και είναι άνω των 18 ετών.

3. Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων:

Από το Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις:

(α) οι εργαζόμενοι της εταιρίας «Δυο Δέκα Εκδοτική» (περαιτέρω η «Δυο Δέκα»)

(β) τα πρόσωπα συγγένειας α’ βαθμού με τους ανωτέρω εργαζόμενους και οι σύζυγοι των εργαζόμενων αυτών.

4. Διάρκεια του Διαγωνισμού:

Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014, ώρα 21:00 (περαιτέρω η «Έναρξη του Διαγωνισμού»), έως και την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014, ώρα 23:59 (περαιτέρω η «Λήξη του Διαγωνισμού»).

5. Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό:

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην ειδική φόρμα της Official Fan Page της LIFO στο Facebook και να απαντήσουν στη σχετική ερώτηση.

6. Δώρα:

Ένας νικητής θα κερδίσει ένα διήμερο ταξίδι (28 και 29 Ιουνίου 2014), με αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή για να παρακολουθήσει το RedBull Varkada.
7. Τρόπος Ανάδειξης Νικητή Του Διαγωνισμού:

Οι νικητές/τριες του Διαγωνισμού θα ανακηρυχθούν με επιλογή της καλύτερης απάντηση από τη συντακτική ομάδα. Η σχετική επιλογή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19.06.2014. Στην εν λόγω επιλογή για την ανάδειξη των νικητών των ανωτέρω υπό Δώρων θα υποβάλλονται το σύνολο των έγκυρων συμμετοχών.

8. Ενημέρωση για την κατακύρωση:

Τα στοιχεία των νικητών του Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα από την ανάδειξή τους στο διαδικτυακό τόπο www.lifo.gr, οι δε νικητές θα ενημερωθούν από τον Διοργανωτή, με email. Σε  περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον νικητή μέχρι την Πέμπτη 19 Ιουνίου στις 12:00μμ, ο νικητής χάνει το δώρο καθώς δεν μπορούν να εξασφαλιστούν αεροπορικά εισιτήρια.

9. Δημοσιότητα:

Οι όροι συμμετοχής του Διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.greka.lifo.gr

10. Προσωπικά Δεδομένα:

Ο Διοργανωτής σας ενημερώνει ότι ο ίδιος ή/ και τρίτοι, κατ’ εντολήν και για λογαριασμό του θα επεξεργάζονται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό, που θα συλλέξουν από τους ίδιους σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στον όρο 5 ανωτέρω, με σκοπό την ανακήρυξη των νικητών του Διαγωνισμού, τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων αυτού και ειδικότερα και όσον αφορά το ανωτέρω Δώρο την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων ενεργειών για την παράδοση του Δώρου αυτού.

Εννοείται ότι μετά την παράδοση του Δώρων, οποιαδήποτε δεδομένα, προσωπικά ή μη των συμμετεχόντων/ των νικητών ή και τυχόν επιλαχόντων του Διαγωνισμού θα καταστρέφονται, εκτός αν άλλως επιτρέπεται η επιβάλλεται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

Επιπλέον, με την συμμετοχή σας έχετε δώσει τη σχετική συγκατάθεσή σας προκειμένου να ενημερώνεστε σχετικά με τυχόν νέα, μελλοντικά γεγονότα/ εκδηλώσεις (events) κτλ. του Διοργανωτή στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε γνωστοποιήσει στο Διοργανωτή, ο Διοργανωτής θα δικαιούται να χρησιμοποιεί τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για τον εν λόγω σκοπό.

Τα προσωπικά σας δεδομένα δε θα διαβιβασθούν σε τρίτους, πέραν από τυχόν πρόσωπα τα οποία, ως εκτελούντες την επεξεργασία, κατ’ εντολή και για λογαριασμό του Διοργανωτή, ενδέχεται να εμπλακούν στην ανάδειξη των νικητών του Διαγωνισμού και στην απονομή/ παράδοση των Δώρων.

Για τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων σας που απορρέουν κυρίως από τα άρθρα 12 και 13 Ν. 2472/1997 (δικαιώματα πρόσβασης και αντίρρησης για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αντίστοιχα), μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 210 3254290.

11. Ανάκληση Προκήρυξης – Τροποποίηση Όρων:

Ο Διοργανωτής δικαιούται να ανακαλέσει την προκήρυξη του Διαγωνισμού ή να τροποποιήσει τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένης και της διάρκειας του Διαγωνισμού και των ημερομηνιών διεξαγωγής των κληρώσεων), ενημερώνοντας σχετικά μέσω της ιστοσελίδας www.greka.lifo.gr με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης/ τροποποίησης αυτής την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης.

12. Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δωσιδικία:

Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας.

13. Αποδοχή των όρων:

Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων