Το Orange Grove σε συνεργασία με το Ρομάντσο και την Ολλανδική Πρεσβεία διοργάνωσαν την Παρασκευή 9 Μαΐου ένα πάρτι που έγινε στο Ρομάντσο και κράτησε μέχρι το πρωί. Ειδικοί προσκεκλημένοι στο πάρτι ήταν τρεις DJs από το Άμστερνταμ -οι FS Green, Cinnaman και Elias Mazian. Και οι τρεις DJs είναι καταξιωμένοι και παίζουν σε πάρτι για πάνω από μία δεκαετία house, techno και disco μέχρι hip-hop και rnb. Τους συναντήσαμε μαζί με τον ατζέντη τους λίγο πριν το πάρτι και μας μίλησαν για την Αθήνα και για την ανυπομονησία τους να διασκεδάσουν με το αθηναϊκό κοινό.

Orange Groove 04 Orange Groove 03 Orange Groove 05

Ο Elias Mazian είναι DJ από το Άμστερνταμ και παίζει house, techno, disco και έχει τον δικό του ραδιοφωνικό σταθμό, το Red Light Radio. Ο σταθμός έχει σαν βάση ένα από τα δωμάτια του Red Light District. «Το Red Light Radio, εκπέμπει από ένα πολύ ενδιαφέροντα χώρο, ανάμεσα από τις εκδιδόμενες κοπέλες που περιμένουν τους πελάτες να μπουν και να κάνουν σεξ», λέει ο Elias.

Στην Ελλάδα έρχεται για δεύτερη φορά. «Είχα έρθει όταν ήμουν 17 χρονών για να εξασκήσω τα ελληνικά μου γιατί πήγαινα σε σχολείο κλασικών σπουδών, μείναμε για μια εβδομάδα και γυρίσαμε όλα τα μέρη αρχαιολογικού ενδιαφέροντος. Ήταν πολύ ωραία», λέει.

Μας λέει ότι η Αθήνα του αρέσει πολύ. «Μου θυμίζει το Μαρόκο, από όπου κατάγομαι, έχει την ίδια μεσογειακή αίσθηση. Μου αρέσει να περπατάω στο δρόμο, να κάθομαι έξω και να πίνω μπίρες και σε κάθε δρόμο να συμβαίνει και κάτι διαφορετικό. Μου αρέσει που δεν είναι μια τέλεια πόλη, έχει έναν συνδυασμό χαράς και λύπης ταυτόχρονα».

Κλείνοντας τη σύντομη κουβέντα μας ο Elias μιλάει για το πάρτι που θα παίξει το βράδυ. «Ανυπομονώ για το αποψινό πάρτι, δεν έχω ιδέα πως θα είναι αλλά πιστεύω ότι θα περάσουμε καλά» λέει. «Είμαι πολύ περίεργος να δω πως διασκεδάζει ο κόσμος στην Αθήνα»