Το ομώνυμο κομμάτι από το πρώτο άλμπουμ τους, λίγο πριν την κυκλοφορία του και το live του Σαββάτου 14/10.

 

Τους Inconsistencies τους είχαμε συστήσει από το ΓΚΡΕΚΑ όταν ήταν ακόμα στο ξεκίνημά τους, πριν από δύο χρόνια, λίγο πριν κυκλοφορήσουν το πρώτο τους EP. Σήμερα οι Inconsistencies (που έχουν πια και συντομογραφία, NCNSSTNCS) ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το πρώτο άλμπουμ τους HEADLIGHTS και λίγο πριν το μεγάλο live της παρουσιάσής του ηχογραφούν μία ακουστική version του ομώνυμου κομματιού του δίσκου αποκλειστικά για το ΓΚΡΕΚΑ.

«Headlights είναι τα μεγάλα φώτα που ανάβουμε στο αυτοκίνητο όταν ξεκινάμε ένα ταξίδι» λένε. «Και ο δίσκος μιλάει για το ταξίδι, που στο τέλος αυτό είναι που μετράει».

Οι NCNSSTNCS-Inconsistencies δημιουργήθηκαν το 2014 και το πρώτο single τους, το «Sailed Away», κέρδισε τον διαγωνισμό «RedBull Bedroom Jam», και ακολούθησε ένα δυναμικό ξεκίνημα εμφανίσεων  του σχήματος με highlight την παρουσία τους στο Ejekt Festival 2014, μαζί με τους Kasabian, Editors, White Lies, Paul Kalkbrenner, Nicolas Jaar’s Darkside.

To συγκρότημα στην συνέχεια ταξίδεψε στην Αγγλία για την ηχογράφηση του EP τους στα Red Bull Studios του Λονδίνου. Ακολούθησαν πολλά shows σε όλη την Ελλάδα, με αποκορύφωμα την εμφάνισή τους στο Rockwave Festival 2015,  δίπλα στον Robbie Williams και την Kovacs.

Με την Κovacs συναντήθηκαν ξανά στην σκηνή του Piraeus 117 Academy τον Απρίλιο του 2016 και λίγο καιρό μετά κέρδισαν το «CU on Stage» και παρουσίασαν το νέο υλικό τους στο Six D.o.g.s.

Τον Ιούλιο του 2016 οι Inconsistencies συνεχίζοντας τις συμμετοχές τους σε μοναδικά φεστιβάλ, ταξίδεψαν στην Σερβία για να εμφανιστούν στο Exit Festival (ήταν η μία απο τις δύο ελληνικές συμμετοχές στο παγκοσμίου φήμης ετήσιο μουσικό event που έχει βραβευθεί ως «Best Major Festival» και μοιράστηκαν την σκηνή με παρα πολλούς καλλιτέχνες όπως Prodigy, David Guetta, Bastille, Wiz Khalifa, και Ellie Goulding.

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου κυκλοφορεί το πρώτο full length album τους με όνομα HEADLIGHTS, ταυτόχρονα με την παρουσίασή του σε ένα πρωτότυπο live, μέσα στον χώρο παραγωγής της μοναδικής Αθηναϊκής μικροζυθοποιίας Noctua.

 

Inconsistencies ‘Headlights’ Album Release Show, 14/10/2017, Noctua Brewery, Πειραιώς 124, Είσοδος 10€ + Noctua Beer. Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.30