Χθες το βράδυ, περπατώντας στα στενά του Ψυρρή, ακούγονταν δυνατά κιθάρες και ντραμς και από μακριά «έπιανες» την γιορτινή ατμόσφαιρα. Αν ακολουθούσες το δρόμο προς την μουσική πηγή, ξαφνικά θα εμφανιζόταν μπροστά σου ένας ποδηλατοδρόμος γεμάτος με ποδήλατα, μουσικά όργανα, ηχεία και κόσμο να απολαμβάνουν τη μουσική βραδιά που είχε οργανώσει ο Gareth Jones.
Μπίρες, τσιγάρα, μουσικές, συζητήσεις, tattoo και πάλι tattoo, χαμόγελα και ένα ελαφρύ «νταγκλάρισμα» στα μάτια έκαναν τη βραδιά ενδιαφέρουσα.
Όλων των ειδών άνθρωποι, με διάφορες κουλτούρες, είχαν μαζευτεί στο street party για τα 5 χρόνια λειτουργίας του μαγαζιού της Μελανθίου, του VCA.
Ωραία μουσική και ωραίος κόσμος έκαναν το βράδυ της Παρασκευής συναρπαστικό. Ο κόσμος άκουγε τη μουσική απολαμβάνοντας μια μπίρα, ενώ, πιο πίσω έβλεπες το νεαρόκοσμο να μιλάει για διάφορα είδη μουσικής, να φλερτάρουν και να διασκεδάζουν. Αυτό που μου έκανε πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση ήταν οι ξένοι που υπήρχαν εκείνη τη στιγμή στο σημείο που τους άκουγα να λένε συνέχεια πόσο ωραίο είναι αυτό που γίνεται και πόσο τους θυμίζει την Αγγλία, το Άμστερνταμ και τη Κοπεγχάγη. Να λοιπόν μια βραδιά στην Αθήνα, στα στενά στου Ψυρρή, που μπορούν να μεταμορφωθούν από εκεί που δεν το περιμένεις σε κάτι ωραίο. Έπαιξαν οι σταθερές αξίες Stepchild και Bazooka και οι πολύ χοτ αυτή τη στιγμή Αυστραλοί γκαραζάδες Angie και Straight Arrows [που αν δεν πήρες είδηση ότι ήταν σε μία και μοναδική εμφάνιση στην Αθήνα, έχασες!].

str str_1 str_2 str_3 str_4 str_5 str_6 str_7str_9 str_11 str_12 str_13 str_14 str_15 str_16 str_17 str_18 str_19 str_20 str_21

Κείμενο: Τάσος Αντωνόπουλος
Φωτογραφίες: Μάνος Χρυσοβέργης