Η Νεφέλη και η Ναταλία Γεωργαλά κατάφεραν να κάνουν ένα τρελό τους όνειρό πραγματικότητα και σήμερα το «παιδί» τους, όπως αποκαλούν χαρακτηριστικά το blog τους twinfashionblog.com συγκαταλέγεται στα Α list blogs. #proud_for_the_south

Το blog τους ξεκίνησε εντελώς ξαφνικά από μια στιγμιαία έμπνευση της Νεφέλης και στην αρχή ήταν ένα αμιγώς inspirational moodboard. Στην πορεία, οι αδερφές Γεωργαλά, που αντίθετα με την ονομασία που έδωσαν στο blog τους δεν είναι δίδυμες, ξεκίνησαν να ποστάρουν φωτογραφίες από τα καθημερινά τους outfits και έτσι το blog μεταμορφώθηκε σε ένα diary προσωπικού στυλ. Μετά από αυτό ακολούθησαν πολλές φωτογραφίσεις, συνεργασίες με διεθνείς Οίκους, μια διαμονή στη Νέα Υόρκη που ενέπνευσε ακόμη περισσότερο τις στυλιστικές τους επιλογές, η παρακολούθηση των defile σε Παρίσι και Μιλάνο αλλά κυρίως η αγάπη και το πάθος τους γι’ αυτό που κάνουν που δεν μπορεί παρά να οδηγήσει εγγυημένα στην επιτυχία!

twin10 twin9 twin8 twin7

Ποιο θεωρείτε το καλύτερο πράγμα που σας έχει αποφέρει το blog;
Το καλύτερο πράγμα που μας έχει αποφέρει το blog είναι πως έχουμε κερδίσει το αρχικό στοίχημα με τους εαυτούς μας να κάνουμε το hobby μας επάγγελμα και να αναγνωρίζεται πλέον ως κανονική δουλειά, όπως στο εξωτερικό, από όπου και ξεκινήσαμε.

Ένα ταξίδι που ονειρεύεστε.
Νεφέλη: Λατινική Αμερική- Παταγονία
Ναταλία: Aυστραλία

Ποιά είναι η αγαπημένη σας boutique στα Νότια και σε ποιό restο-bar θα σας πετύχουμε πιο συχνά;
Τα  collective stores. Όσον αφορά το εστιατόριο-μπαρ της προτίμησής μας, αυτά που μας έχουν κερδίσει είναι το Apperitivo και το Hama.

 Ένα βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας.
Μαύρα σακάκια και δερμάτινα παντελόνια.

Ένα Fashion show που παρακολουθήσατε στο εξωτερικό και σας εντυπωσίασε.
Το εορταστικό show για τα δέκα χρόνια του Alber Elbaz στο τιμόνι του οίκου Lanvin στο Παρίσι. Ένα μεγάλο πάρτι!

twin3 twin4 twin5 twin6

Πιστεύετε πως έχουν μέλλον τα fashion blogs στην Ελλάδα όπως έχουν διαμορφωθεί σήμερα ή θα πρέπει να αλλάξουν;
To fashion blogging αποτελεί ξεκάθαρα trend. Όπως το οποιοδήποτε άλλο trend, έχει σίγουρη ημερομηνία λήξεως. Οπότε, αν δεν έχεις χτίσει γερές βάσεις για να μετατραπεί το έργο σου σε κάτι άλλο, το πιθανότερο είναι να χαθείς στα άχυρα και να μη σε θυμάται κανείς μετά από λίγο. Κρίμα οι κόποι σου. Εκτός και αν το έκανες για να ικανοποιήσεις το ψώνιο σου και για τη πλάκα σου. Εκεί αλλάζει το πράγμα. Μαγκιά σου αλλά μην έχεις και προσδοκίες μετά. Για εμάς που είναι το παιδί μας, πάμε full speed μόνο. Αλλιώς, χάσαμε και το νόημα.

Ποιός είναι ο επόμενος σας στόχος; 
Στόχοι υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Αλλιώς τι κάνουμε στη ζωή μας? Σημασία έχει το ταξίδι…

http://www.twinfashionblog.com/

Κείμενο: ΠωλίναΠαρασκευοπούλου

TFS_0235+copy static.squarespace.com twin1 twin2

To nou-pou.gr κάνει για ένα σαββατοκύριακο guest editing στο site του ΓΚΡΕΚΑ.