Είναι απίστευτη η εξέλιξη του Monsieur Minimal όλα αυτά τα χρόνια που φτιάχνει μουσική. Και ακόμα πιο απίστευτη η θαυμάσια ποπ του καινούργιου δίσκου του που μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο High Times.

«Το κάθε τραγούδι με την δίκη του διαφορετική ιστορία αντικατοπτρίζει τα 6 χρόνια ζωής του καλλιτέχνη στην Αθήνα» αναφέρει και περιέχει κομμάτια σαν κι αυτό

Κι αυτό

«Στο High Times o Monsieur Minimal συνεργάζεται με μοναδική τρυφερότητα με την παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου απογειώνοντας την dream pop διάθεση στα κομμάτια “The joy of love” και “Stars” , ενώ η συνεργασία του για άλλη μια φορά με τον Hiras, στα “Youth” και “Hungry” δίνουν μια indie dance χορευτική διάσταση στον δίσκο. Δεν λείπουν οι γνωστές ανάλαφρες μελωδίες με τα είδη γνωστά “Summer lovers” και “My world is you” .Το ομώνυμο κομμάτι «High Times» αποτελεί και την πιο χαρακτηριστική στιγμή της εξελιγμένης Pop του Μοnsieur Minimal, ενώ το “Gaidadelic” ειναι το απόλυτο σκοτεινό ταξίδι στην πιο ψυχεδελική και electodarkwave στιγμή του δίσκου. Το άλμπουμ κλείνει με έντονα electronica διάθεση με τα “Εlectric India” , “Τhe Nights we were dancing” και ένα hidden track απο τον Μοnsieur Minimal και τον Spinnet».

Κυκλοφορεί από την Mo.Mi Records.

Ολόκληρος ο δίσκος για ακρόαση είναι εδώ.

Ο Monsieur Minimal  θα παρουσιάσει live μαζι με την νεοσύστατη μπάντα του το νέο εξαιρετικό άλμπουμ του, αλλα και παλιότερες επιτυχίες , την Παρασκευη 3 Απριλίου στην Αθήνα στην σκηνή του Six dogs και το Σαββατο 18 Απριλίου στην Θεσσαλονίκη στην σκηνή του 8Ball σε δυο μοναδικα «High Times» Full Band Projects.