first-rate-people-gentlemens-club

Κάποιους θα τους χάσεις αναγκαστικά, αφού εμφανίζονται ταυτόχρονα σε διπλανές σκηνές, για αυτό σημείωσε τι σε ενδιαφέρει, φάε καλά [έχει πολύ και καλό φαγητό φέτος] πιες πολλά υγρά και ψυχραιμία, δεν χρειάζεται να τα δεις και όλα. Δοκίμασε και τα ονόματα που δεν ξέρεις, και θυμήσου: πας κυρίως για να διασκεδάσεις.

Με την σειρά που εμφανίζονται.

Tony Allen
Ένας ζωντανός θρύλος του Afrobeat και ένας από τους drummer που έχουν γράψει ιστορία, είναι από τα ονόματα που επιβάλλεται να δεις, κι ας παίζει με ντάλα ήλιο [ας ευχηθούμε ότι δεν θα βρέξει].
19.30, Main Stage

Iceage
Ό,τι καλύτερο έχει βγάλει η Δανία τα τελευταία χρόνια, νεαροί, αγριεμένοι, με ακραίο ήχο που αναμιγνύει πανκ, hardcore και φασαρία προσφέρονται για χορο-χτύπημα και εκτόνωση. Το πρόσφατο άλμπουμ τους You’re Nothing είναι ακόμα πιο πλούσιο και επικό.
20.15, Main Stage

Austra
Το συγκρότημα της Katie Stelmanis από τον Καναδά. Γκόθικ δράμα με synth beat. Για να δούμε τι λένε και live…
21.20, Republic

Mudhoney
«Γερόλυκοι», κι ας μην είναι και τόσο μεγάλοι στην ηλικία όσο θα περίμενες. Από τα ονόματα που χαρακτήρισαν έναν ήχο και μια εποχή, συνώνυμα του grunge και όσο και αν θέλουν να αποστασιοποιηθούν από το παρελθόν τους, όλοι για αυτό θα πάνε να τους δουν.
21.30, Main Stage

Pharmakon
Μακάρι να μην διαψεύσει τις προσδοκίες. Η Pharmakon έρχεται από τη Νέα Υόρκη με θορυβώδεις «εξορκισμούς» στις αποσκευές της και διάθεση να προκαλέσει δυσφορία. Ελπίζω να τα καταφέρει.
22.00, Aquarium

Gonja Sufi
Τον έχουμε δει και ξαναδεί στο Bios σε καλές και μέτριες στιγμές του, έχει κοινό, έχει καλά νέα κομμάτια και παλιό υλικό ικανό να ξεσηκώσει για άλλη μια φορά. Οι ράστα της Αθήνας θα προσκυνήσουν.
23.40, Republic

The Horrors
Νομίζω ότι είναι ο μόνος πραγματικός λόγος -μαζί με τον Evian Christ- που θα πάω
μέχρι εκεί σήμερα, κι ας μην ήμουν ποτέ τρελός φαν. Δέκα χρόνια μετά το ντεμπούτο τους και έχουν ακόμα ενδιαφέρον, έχουν και ένα συμπαθητικό νέο άλμπουμ να παίξουν, το Luminous, αλλά ας ελπίσουμε ότι απόψε θα θυμηθούν και τα παλιά.
00.00, Main Stage

Evian Christ
Στα χρόνια που δημιουργεί ο 24χρονος Evian Christ [δηλαδή ο Joshua Leary από το Merseyside] έχει προλάβει να κυκλοφορήσει ένα θρυλικό mixtape –Kings And Them- στην Tri Angle Records, να κάνει παραγωγή σε κάποια από τα κομμάτια του Yeezus του Kanye West, να συνεργαστεί με τον Matthew Barney και να περιοδεύσει με μεγάλα ονόματα όπως ο Actress και ο Four Tet. Στην Αθήνα έρχεται για ένα οτικοακουστικό σόου με strobe lights και κινούμενες εικόνες σε συνεργασία με τον πρωτοπόρο δημιουργό Emmanuel Biard..
00.30, Aquarium

Trail of Dead
Για ιστορικούς μόνο λόγους και επειδή κάποτε έκοβα φλέβες για αυτούς. Πριν  από είκοσι χρόνια.
00.10, Republic

Squarepusher
Κι αυτός τα ίδια. Τον έχουμε ξαναδεί και μόνο του και με μπάντα και σε σκληροπυρηνικό jungle και σε hardcore προσπάθειες, έχω πάψει να τον παρακολουθώ, αλλά θα ήθελα να δω τι θα κάνει απόψε.
01.20, Main Stage

Εδώ είναι όλο το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας, Παρασκευής, 5 Ιουνίου. Καλή διασκέδαση.

yC9ytUO