Α, είναι και μία πολύ όμορφη 20χρονη φοιτήτρια Γεωπονίας.

 

Το πρώτο πράγμα που μου λέει όταν τη συναντώ είναι ότι οι γυναίκες την αντιπαθούν, «γιατί πολύ απλά ζηλεύουν που τραβάω την προσοχή των αγοριών τους -χωρίς να το θέλω βέβαια- ή νομίζουν ότι είναι καλύτερες από μένα. Τώρα τελευταία, όμως, έχω αποκτήσει και γυναικείο κοινό, μου κάνουν like σε φωτογραφίες, μου λένε “Μπράβο κούκλα μου”.

Οι άντρες παίρνουν πολύ θετικά την ενασχόλησή μου με το gaming. Έχουν μάθει να με σέβονται γιατί είμαι ένα χρόνο στο χώρο και έχω γράψει reviews για τα πάντα. Online μου έχει τύχει να μου πουν “Go make me a sandwich” και τα σχετικά, αλλά είναι πολύ λίγοι πια αυτοί οι κάφροι, ο κόσμος έχει συνηθίσει, υπάρχουν πολλοί που έχουν φίλες gamers».

Τη ρωτάω αν εντέλει το ότι είναι μια όμορφη γυναίκα λειτούργησε υπέρ της. «Ας είμαστε ειλικρινείς, φυσικά και βοήθησε. Βλέπει ο άλλος ότι το άρθρο το έγραψε μια Χριστιάνα. Θα με ψάξει στο facebook, θα το πει και σε ένα φίλο του. Και εφ’ όσον κάνω καλά τη δουλειά μου, αυτό είναι ΟΚ. Αν ήμουν άσχετη και το έπαιζα gamer, και έβαζα μέσα και λίγο πορνό, τότε θα ήταν λάθος. Το να σε βλέπουν σαν sex symbol επειδή παίζεις, είναι ΟΚ. Αλλά όχι επειδή γδύνεσαι». Εκείνη πάντως μόνο άσχετη δεν είναι: «Ξεκίνησα από 5 χρονών, με μια κονσόλα NES όπου η μητέρα μου έπαιζε Super Mario Bros απ’ όταν ήμουν βρέφος. Στη συνέχεια ο πατέρας μου μου αγόρασε ένα Super NES με Donkey Kong και Super Mario World, ενώ ένας φίλος του μας χάρισε μια ιστορική Amiga 500».

«Πέρα από το gaming, ασχολούμαι πολύ με τη γυμναστική, κάνω kick boxing, ακροβατικά… Όταν βλέπεις την πρωταγωνίστρια να σκαρφαλώνει και να τους πλακώνει όλους, θες να της μοιάσεις. Και χαίρομαι που έχω τέτοια role models και όχι τη Lady Gaga, όπως τα παιδιά που γεννήθηκαν γύρω στο 2000. Θεωρώ ότι αυτά τα παιδιά δεν έχουν σωστές βάσεις, γι’ αυτό γίνονται hipsters και έχουν iPad πριν μάθουν καν να μιλάνε».

Όσον αφορά στο μέλλον της, ονειρεύεται αλλά παραμένει ρεαλίστρια. «Σε 5 χρόνια, θα ήθελα πολύ να έχω επεκταθεί στο χώρο του gaming, να παρουσιάζω τουρνουά και event, να κάνουμε κάτι καλύτερο για το YouΤube, αλλά σε 10 χρόνια; Στα 30 μου; Δε νομίζεις ότι θα χει περάσει η μπογιά μου; Θα βγει άλλη που θα είναι 20 χρονών και θα παίζει games, γιατί να βλέπουν εμένα; Ίσως τότε να ασχοληθώ με το αντικείμενό μου. Είμαι πολύ καλή και στην πληροφορική, ίσως μπορέσω να φτιάξω κι ένα δικό μου παιχνίδι, που είναι και το όνειρό μου».

 

5 video game προτάσεις από τους Dourvas Brothers

 

Chrono Trigger (SNES) – Κλασικό RPG στη πιο καλτ κονσόλα που έβγαλε ποτέ η Nintendo.

 

Fallout (PC) – Το πρώτο φυσικά, σε παλιό υπολογιστή.

 

Grand Theft Auto V (PS3-Xbox360) – Μόλις κυκλοφόρησε και είναι ίσως το καλύτερο παιχνίδι ever.

 

Grim Fandango (PC) – Μεξικάνικο φολκλόρ και η μέρα των νεκρών σε ένα φανταστικό adventure game της Lucas Arts.

 

Final Fantasy Dissidia (PSP) – Δεν υπάρχει μέτριος τίτλος Final Fantasy, και αυτός είναι σίγουρα ο καλύτερος για φορητή κονσόλα.

 

Κείμενο: Αλεξάνδρα Πράσσα

Φωτογραφία: Χρήστος Καπράλος