Πολλοί rookies αλλά και pro skaters θα έδιναν τα πάντα για να βρίσκονται στη θέση του Giorgio Zavos και του Μάνου Κυριακούση. Πριν από λίγες μέρες,  ο γνωστός skater παρέα με τον 17χρονο νικητή του Under My Wing project, τρύπωσαν στο επικό House of Vans του Λονδίνου για ένα αξέχαστο τριήμερο skate session.

Το καθημερινό πρόγραμμα του Giorgio και του Μάνου περιελάμβανε street sessions στους δρόμους της αγγλικής πρωτεύουσας τις πρωινές ώρες, μιας και ο καιρός ήταν με το μέρος τους, ενώ αργότερα ακολουθούσε session στο House of Vans. Το indoor skatepark που εκτείνεται στις 5 σήραγγες κάτω από το σταθμό Waterloo, αποδείχθηκε το ιδανικό playground για το skate δίδυμο που δεν σταμάτησε να βγάζει  κόλπα χρησιμοποιώντας κάθε στοιχείο του περιβάλλοντος χώρου.

 

Manos-Kyriakousis-Flip-Crooked

Βέβαια τα στόματα έμειναν ανοιχτά μόλις ο Giorgio και ο Μάνος αντίκρισαν το περίφημο bowl του House of Vans. «Το House of Vans έκρυβε κάτι πρωτόγνωρο για μένα και αυτό δεν είναι άλλο από το bowl! Μπορεί το street course να ήταν υπέροχο και πιο κοντά στην ελληνική πραγματικότητα, στα δικά μας δεδομένα, ωστόσο πρώτη φορά στη ζωή μου αντικρίζω από κοντά ένα τόσο μεγάλο και «παιχνιδιάρικο» bowl» είπε ενθουσιασμένος ο rookie skater. Ο Μάνος τσέκαρε προσεκτικά το flow  του Giorgio και ύστερα έμπαινε, προσαρμόζοντας το δικό του style στο επιβλητικό bowl.

«Γουστάρω πολύ που είχα την ευκαιρία να πάω με ένα νέο skater στο εξωτερικό καθώς σε αντίστοιχη ευκαιρία που είχε δοθεί  και σε μένα στην ηλικία του Μάνου είχα πορωθεί τόσο που ένιωθα πως αφού είχα καταφέρει να ταξιδέψω χάρη στο skate, ήμουν ικανός για πολλά περισσότερα στο μέλλον. Πιστεύω ότι έτσι αισθάνθηκε και ο Μάνος, ότι έζησε δηλαδή μια ιδιαίτερη εμπειρία, ταξιδεύοντας μάλιστα για πρώτη φορά εκτός Ελλάδας» σχολίασε ο Giorgio.

Giorgio-Zavos-Indy-Grab-1

Οι δύο skaters επισκέφθηκαν επίσης το South Bank skatepark, γνωστό και ως το θρυλικό καταφύγιο της λονδρέζικης κοινότητας, ολοκληρώνοντας ιδανικά αυτή τη μοναδική εμπειρία στα πλαίσια του Under My Wing project. Εκτός από το τριήμερο session στην αγγλική πρωτεύουσα, ο 17χρονος ανερχόμενος skater κέρδισε ένα total ντύσιμο από τη Vans.

Δείτε εδώ το βίντεο και τις φωτογραφίες από το skate session: