Ένα πραγματικά ξεχωριστό project μας προ(σ)καλεί στα εγκαίνια του τα οποία θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο (27/9). Ο λόγος για το ανεξάρτητο κέντρο έρευνας για την αρχιτεκτονική και τις νέες τεχνολογίες Space Under, το οποίο βρίσκεται στην οδό Νοταρά 49 στα Εξάρχεια.

Το Space Under είναι ένα ανεξάρτητο κέντρο έρευνας που ασχολείται με την αρχιτεκτονική, τη σχέση της με τις νέες τεχνολογίες καθώς και τη διαδραστικότητά της με διαφορετικές εικαστικές εφαρμογές. Σκοπός του είναι η δημιουργία του πρώτου διεπιστημονικού κόμβου στην Ελλάδα με κατεύθυνση την ανοιχτή ανταλλαγή εξειδικευμένης γνώσης και τη δημιουργία νέων μεθόδων παραγωγής αρχιτεκτονικής και εικαστικής δράσης μέσω έρευνας και εκπαιδευτικών εργαστηρίων. Πολύ ενδιαφέρουσες και ξεχωριστές είναι επίσης και οι δραστηριότητες Sound Tectonics οι οποίες αφορούν την αρχιτεκτονική και την τέχνη του ήχου!

Poster_äéëÇêîêÇ_SPACE_UNDER

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε πως, εάν σας ενδιαφέρει να εγγραφείτε σε κάποιο από τα εργαστήρια του Space Under, μπορείτε να το κάνετε και την βραδιά των εγκαινίων. Αυτό είναι κάτι το οποίο σας συμφέρει να κάνετε μιας και οι εγγραφές που θα γίνουν εκείνο το βράδυ θα έχουν 15% έκπτωση. Πραγματικά άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός πως μέρος των εσόδων της βραδιάς θα δοθούν για υποτροφίες παρακολούθησης σεμιναρίων του Space Under σε ανέργους.

To Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου λοιπόν, είμαστε όλοι προσκεκλημένοι στο open party του Space Under για να γνωρίσουμε τον χώρο και να πάρουμε πληροφορίες για οτιδήποτε μπορεί να μας φανεί ενδιαφέρον μα, πιο σημαντικά, επίσης για να πιούμε και να χορέψουμε!

DjSets  // Προβολές  // Finger food // Ποτό

Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014
Ώρα: 20.00 – 01.00
Νοταρά 49, Εξάρχεια, Αθήνα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Space Under:
info@spaceunder.com | www.spaceunder.com