Υλικά

250 γραμμάρια ζάχαρη
250 γραμμάρια φουντούκια
20 γραμμάρια βούτυρο
30 γραμμάρια κακάο
120 γραμμάρια σοκολάτα γάλακτος

Εκτέλεση

Ψήνουμε τη ζάχαρη σε καραμέλα και προσθέτουμε τα φουντούκια. Βγάζοντάς τα, ρίχνουμε το βούτυρο και τα βάζουμε σε ένα ταψί.

Στη συνέχεια, αφού κρυώσουν, πολτοποιούμε την καραμέλα μας και ανακατεύουμε με το κακάο και τη σοκολάτα.

Τοποθετούμε σε ένα μπολ κλειστό με καπάκι. Σερβίρουμε με ολόκληρα φουντούκια.

 

Για 6 άτομα

Χρόνος προετοιμασίας: περίπου 25 λεπτά

Το Mamapeinao.gr κάνει guest editing για αυτό το Σαββατοκύριακο στο site του ΓΚΡΕΚΑ.