Όλοι είναι διακοπές. Καλά, σχεδόν όλοι. Και όσοι δεν είναι ονειρεύονται πού θα ήθελαν να είναι. Για extra ονειροπόληση, υπάρχουν 6 μέρη στον πλανήτη που και να θες να πας, δεν μπορείς. Και είναι πανέμορφα. Είναι όμως κλειστά προς το κοινό ή ιδιωτικές ιδιοκτησίες. Ας αρκεστούμε στις εικόνες.

1)Snake island, Βραζιλία: σπίτι για 4.000 από τα πιο δηλητηριώδη φίδια του κόσμου. Ακόμα και αν η Βραζιλία επιτρέψει την επίσκεψη στο νησί, καλό θα είναι να μην πας ΠΟΤΕ.
desktop-1408114255

2)Ινστιτούτο Wildenstein, Παρίσι, Γαλλία: ο δισεκατομμυριούχος έμπορος έργων τέχνης και η οικογένειά του έχουν μια συλλογή από μερικά από τα καλύτερα έργα τέχνης του κόσμου. Το ινστιτούτο είναι κλειστό στο κοινό.desktop-1408114658 (1)

 

3) Βάση Dulce,  Νέο Μεξικό, ΗΠΑ: Παρά το γεγονός ότι είναι κλειστό προς το ευρύ κοινό, πολλοί είναι αυτοί που έχουν βασίσει στο Dulce Base βιολογικές θεωρίες συνωμοσίας πολέμου.
desktop-1408114435

4)Plum Island, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ: στο νησί στεγάζεται κέντρο ασθενειών ζώων και φρουρείται από το αμερικανικό Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας. Παράλογες θεωρίες υπάρχουν και για αυτό το νησί.
desktop-1408115327 (1)

5)Amber room, Ρωσία: πριν εξαφανιστεί κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, το Amber room θεωρείτο από πολλούς ως το 8ο θαύμα του κόσμου. Τί συνέβη ακριβώς στα ερείπιά του είναι μυστήριο. Το κεχριμπαρένιο δωμάτιο αναδημιουργήθηκε στο Catherine Palace κοντά στην Αγία Πετρούπολη το 2003.
desktop-1408114884

6)Το παρεκκλήσι στην εκκλησία της Παναγίας Θεοτόκου της Σιών – Αξούμ, Αιθιοπία: το παρεκκλήσι, όπως λέγεται από την Ορθόδοξη Εκκλησία της Αιθιοπίας, στεγάζει την Κιβωτό της Διαθήκης, ένα βιβλικό σεντούκι  που λέγεται ότι περιέχει πολλά σημαντικά πράγματα που περιγράφονται στην Παλαιά Διαθήκη. Μπορείτε να επισκεφθείτε την εκκλησία της Παναγίας Θεοτόκου της Σιών, αλλά και το εκκλησάκι είναι κλειστό στο ευρύ κοινό.
desktop-1408113385

Πηγή

Ακολούθησε το ΓΚΡΕΚΑ στο facebook: https://www.facebook.com/grekamag
Ακολούθησε το ΓΚΡΕΚΑ στο instagram: http://instagram.com/grekamag