Η Indiana Caba φωτογραφίζει την κρυμμένη ομορφιά των μικρών πραγμάτων.

 

Η φωτογράφος Indiana Caba γεννήθηκε το 1987στην Σαραγόσα της Ισπανίας και στα 18 της μετακόμισε στη Μαδρίτη όπου σπούδασε Μέσα και Επικοινωνία. Από 12 χρονών κυκλοφορεί με μια κάμερα στο χέρι και καταγράφει σχεδόν όσα βλέπει και αισθάνεται και προσπαθεί να σταματάει το χρόνο για λίγες στιγμές. «Φωτογραφίζω συγκεκριμένα τα μικρά καθημερινά πράγματα» γράφει στο σάιτ της «τις ρουτίνες, την ομορφιά που κρύβεται  στα πράγματα και τις στιγμές. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω πραγματικές ‘σειρές’ φωτογραφιών, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Κάθε φωτογραφία είναι μέρος κάτι πιο μεγάλου, σαν καταγραφή της ζωής, των πραγμάτων που βλέπω, αυτών που αγαπώ, των σημείων που βρίσκω την ομορφιά και τις ατυχίες μου. Δεν είναι μόνο η δική μου ζωή, αλλά η ζωή τους καθενός.

Η Indiana αυτή τη στιγμή ζει στο Λονδίνο και εργάζεται ως senior στην UX designer, προσπαθώντας να μαζέψει λεφτά για να τα αφήσει όλα πίσω της και να πάει να ζήσει στα δάση.

http://ohmagpie.com/me

hands dypdesidilicoassss boynorthpetetes plcris nachin pecas livetofly littleboy nacho_ul le sunday_morning00 toohot secondmadeira008 april13027 july2014016 test005 segovip

Το Boy from the North είναι ένα από τα project που υπάρχουν στο σάιτ της.