«Το BrainProducedMusic ή αλλιώς B.P.M. είναι ένας χώρος εύπλαστος, ευμετάβλητος στον οποίο θέλουμε να καλέσουμε οποιονδήποτε με το  μυαλό ανοιχτό και ιδέες όμορφες, ώστε τα όρια του χώρο  να ανοίγουν, να διευρύνονται συνεχώς, γιατί τα όρια υπάρχουν μόνο για να μας περιορίζουν. Είναι ένα ταξίδι που αποφασίσαμε να κάνουμε χωρίς να ξέρουμε τον προορισμό, με μόνη αναγκαιότητα να χαρούμε την διαδρομή, χωρίς εισιτήριο και με μόνες αποσκευές την αγάπη μας για την καλλιτεχνική έκφραση, την ανάγκη μας να γνωρίσουμε καινούριες και παλιότερες μορφές της, να γνωρίσουμε ανθρώπους που έχουν την ίδια ανάγκη με εμάς  να υπηρετήσουν ότι τους φαντάζει όμορφο , μα τους είναι δύσκολο να βρουν τον τρόπο να το κάνουν.

IMG_9599

Για το ταξίδι αυτό ως μέσο διαλέξαμε το internet. Μπαίνοντας κάποιος στη σελίδα μας συναντάει έναν εγκέφαλο βυθισμένο στο γαλάζιο, όλα είναι στο μυαλό…

Η μουσική παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως ακριβώς και στη ζωή μας, η εικόνα έχει τον δικό της ισότιμο  χώρο, η αφή φιλοξενείται, τουλάχιστον προς το παρόν σε παράλληλες δράσεις μας, στις οποίες η διαδραστικότητα είναι ένα από τα ζητούμενα.

Στο BrainProducedMusic είναι όλοι ευπρόσδεκτοι, το μόνο που θέλουμε εμείς είναι να μας επιτρέψετε να είμαστε χαρούμενοι γιατί κάνουμε αυτό που αγαπάμε!»

IMG_9645

Το BrainProducedMusic  αποτελούν οι:
Δάνης Κοσμίδης aka Danny AK
Ιωάννης Ξηροκώστας aka JXiros
Δημήτρης Σαρμαντάς aka Jimbo
Ιορδάνης Χρυσαφίδης  aka I.Sea

Για ένα Σαββατοκύριακο οι BrainProducedMusic κάνουν guest editing στο site του ΓΚΡΕΚΑ.