Ο Morganna Roberts για 35 χρόνια ήταν η μασκότ του αμερικάνικου μπέιζμπολ, γνωστή ως «The Kissing Bandit», επειδή ορμούσε μέσα στο γήπεδο και έκλεβε φιλιά από τους παίχτες μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών. Σε όλα αυτά τα χρόνια κατάφερε να κλέψει φιλιά από πάνω από 50 παίχτες και να γίνει celebrity με εμφανίσεις σε εκπομπές της τηλεόρασης, σε περιοδικά, σε ταινίες, γνωστή σε ολόκληρη την Αμερική. Η Morganna με το πληθωρικό στήθος παρόλο που σπάνια έλεγε όχι σε δημόσιες εμφανίσεις και ήταν συχνά στα δελτία ειδήσεων, κατάφερε να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό την προσωπική της ζωή και ελάχιστοι ήξεραν την ιστορία της. Μια μέρα απλά χάθηκε από τη δημοσιότητα και ξεχάστηκε εντελώς.

736x459xkissingbandit3.jpg.pagespeed.ic.mkb0057HZP 868x514xmorgana4.jpg.pagespeed.ic.rpxpFFMywU 937x515xmorgana3.jpg.pagespeed.ic.MfFonibe4p 937x518xmorgana2.jpg.pagespeed.ic.LwOHqQXEkt 936x515xmorgana1.jpg.pagespeed.ic.OLLU2YTKkx 935x384xkissingbandit4.jpg.pagespeed.ic.5RPgVYaaBh kissing-bandit-and-player

Πρόσφατα εμφανίστηκε στο YouTube ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο μια φράση που είχε πει και την χαρακτήριζε: «Always Leave Them Wanting More» που αναζητάει απαντήσεις σε αρκετά ερωτήματα για τη ζωή της.

Σύμφωνα με τις λίγες πληροφορίες που υπάρχουν η Μοργκάνα πέρασε πολλά. Η μητέρα της την εγκατέλειψε όταν μωρό και στο δημοτικό αποφάσισε να γίνει καλόγρια, αλλά στα 13 της το έσκασε από το σχολείο. Έζησε στο δρόμο ψάχνοντας για φαγητό στα σκουπίδια και παρακάλαγε τους καταστηματάρχες να της δώσουν δουλειά αλλά ήταν πολύ μικρή για να την προσλάβουν. Δεν μπορούσε να βγάλει άδεια εργασίας. Τελικά βρήκε δουλειά σε ένα στριπτιζάδικο λέγοντα ψέματα ότι ήταν 18. Ήταν μόνο 13.

GBvJ2

Μετά από την δημοσιότητα που απόκτησε ως The Kissing Bandit κατάφερε να βγάζει 10 χιλιάδες δολάρια την εβδομάδα.

Η ιστορία της με τα πολλά κενά και τα στοιχεία που είναι περισσότερο μυθιστορηματικά είναι πολύ γοητευτική.

Ακολούθησε το ΓΚΡΕΚΑ στο facebook: https://www.facebook.com/grekamag
Ακολούθησε το ΓΚΡΕΚΑ στο instagram: http://instagram.com/grekamag