tomato-2

Xhamster

Μακράν από τα καλύτερα. Κάθε μέρα ανεβάζει άπειρο υλικό για όλες τις προτιμήσεις. Έχει φίλτρα αναζήτησης που ξεπερνούν και την NSA και 3 main κατηγορίες straight, gay, transsexual. Εκεί μπορεί κάποιος να βρει τα πιο σπάνια και ψαγμένα video από γνωστούς πορνοστάρ, αλλά και πολύ καλά amateur απ’ όλο τον κόσμο, με ιδιαίτερη έμφαση σε γαλλικά και γερμανικά party εναλλαγής συντρόφων. Το Xhamster όμως ξεπερνά τους ανταγωνιστές γιατί πέρα από video έχει φωτογραφικά άλμπουμ που μπορεί να ανεβάσει ο καθένας υλικό, υπηρεσία με βιντεοκάμερες και γνωριμίες με γεωγραφική αναζήτηση. Αν έχετε φετίχ με το διάβασμα έχει ερωτικές ιστορίες, ενώ παίζουν και flash games με κεντρικό θέμα το sex. Το Xhamster είναι περισσότερο ένα sex social media παρά το παραδοσιακό τσοντοsite.

9/10 Γιατί έχει πολύ υλικό για κάθε προτίμηση. Θα μπορούσε να ήταν καλύτερη η ποιότητα των βίντεο. Δεν εξυπηρετεί ακρότητες (ουρολαγνεία και λοιπά).

740985855

4tube

Ναυαρχίδα στη νέα εποχή της διαδικτυακής τσόντας. Ένα site πλήρως προσανατολισμένο στα πρόσωπα και την καλή ποιότητα της εικόνας. Εδώ πλέον δεν παίζουμε τόσο με κατηγορίες, αλλά κυρίως με το ποιός το κάνει. Αν έχετε κόλλημα με συγκεκριμένες πορνοστάρ θα το λατρέψετε: πατώντας στο όνομά της εμφανίζονται όλες οι σκηνές της. Επίσης, βαθμολογεί και προτείνει ονόματα του χώρου, με mini βιογραφικό τους. Παίζει πολύ σκηνές με Rocco Siffredi με Ευρωπαίες, ψαγμένα milf από μεγάλες εταιρίες, αλλά και πιτσιρίκες. Αυτό όμως που τοποθετεί το συγκεκριμένο site στο top 5 είναι ότι πολλές σκηνές είναι σε 720p HD με ποιότητα που δεν έχεις ξαναδεί τζάμπα.

9/10 Γιατί έχει πολύ όμορφες γυναίκες με τα ονόματά τους. Λίγο σπαστικό είναι το ex girlfiends, μια κατηγορία που είναι πολύ χύμα φάση. Εκεί μπαίνει ό,τι δεν είναι επώνυμο. Το κακό είναι ότι η κατηγορία έχει αυτή τη στιγμή 3.600 video οπότε άντε ψάξε αυτό που ήθελες να δεις πριν 1 εβδομάδα. Οι gay προσπεράστε, δεν παίζουν ομοερωτικές κατηγορίες.  

tota_puri__1600x1200_

Cam4

ΟΚ, δεν είναι τσοντοsite ακριβώς, αλλά αξίζει. Είναι το μεγαλύτερο κανάλι με amateur και όχι μόνο, κάμερες στο διαδίκτυο. Εκεί μπορείς να δεις τι γίνεται σε όλο τον κόσμο (και στην Αθήνα). Παίζουν πολλοί Έλληνες που το κάνουν για την πλάκα τους, αλλά και για να βγάλουν κανένα ψιλό. Τα περισσότερα room είναι δωρεάν και μπορείς με έναν απλό λογαριασμό -που δεν κοστίζει- να πιάσεις και κουβεντούλα με αυτόν που κάνει το show. Κατηγορίες υπάρχουν άπειρες και εξυπηρετεί τους πάντες και τα πάντα. Παίζουν καταστάσεις από αθώα flash μέχρι και το πιο σκληρό penetration που μπορείς να φανταστείς. Είναι εντελώς τυχαία η φάση, γιατί ο κάθε ένας που έχει κάμερα μπαίνει οπότε θελήσει. Παίζουν ιδιαίτερες παραγγελίες έναντι αμοιβής σε φάση «κατάπιε τα», «χύσε εκεί», «μπες στην τάδε τρύπα» ή ακόμα και «κατούρα και πιες τα» ή «ξέρνα». Η χαρά του έκφυλου ματάκια !

9/10 Γιατί είναι ένα τίμιο site από τον κόσμο για τον κόσμο. Ίσως η λίγο καλύτερη ποιότητα να το ανέβαζε στο 10.  

eroticguava1

porn00

Γουστάρεις ποιότητα στα ύψη και full ταινίες; Θες να βλέπεις τις πιο νέες παραγωγές; Είσαι στο σωστό μέρος. Είναι εξειδικευμένο αρκετά, με λίγα video. Δίνει έμφαση στην ποιότητα και την εμπειρία και όχι στην ποσότητα. Εδώ θα βρεις σε 720p HD «ολοκληρωμένες» σκηνές. Παίζει πολύ σιλικόνη και λαδωμένα κορμιά. Δεν έχει gay υλικό και τρελά πράγματα, είναι καθαρά ένα mainstream site προσανατολισμένο σε κοινό προδιαγραφών brazzers

7/10 Γιατί παίζει μόνο επαγγελματικό και όχι ερασιτεχνικό. 

forbiddenfruit1

PornMD

Πανίσχυρη μηχανή αναζήτησης τσόντας. Ένα θαυματουργό εργαλείο που συνεργάζεται με αρκετά κορυφαία ονόματα του είδους. Το πιο αξιοθαύμαστο όμως δεν είναι το τρελό database που έχει (και σου δίνει δωρεάν), αλλά μια έρευνα που έγινε με το top-10 των αναζητήσεων ανά χώρα. Μπορείς να μπεις και να χαζέψεις ελευθέρα τι τσόντες βλέπει ο κόσμος σε κάθε μέρος της γης. Αν συναντήσεις κάτι που δεν το ξέρεις και το γουστάρεις, πατάς τη λεξούλα και σου βγάζει αμέσως όλα τα βίντεο που κυκλοφορούν με αυτό το genre. Δεν κολλάει πουθενά και εξυπηρετεί όλες τις σεξουαλικές προτιμήσεις και σε πολύ καλές αναλύσεις !

10/10 επειδή είναι μια πρωτοποριακή προσπάθεια. 

Για να βρεις τα λινκ βάλε τις λέξεις στο google. Καλή διασκέδαση.

Έρευνα και δοκιμή: Ιωσήφ Χαλαβαζής

Ακολούθησε το ΓΚΡΕΚΑ στο facebook: https://www.facebook.com/grekamag

Ακολούθησε το ΓΚΡΕΚΑ στο instagram: http://instagram.com/grekamag