Βαρέθηκες να είσαι μπακούρι; Είσαι σε ηλικία που όλοι σε ρωτάνε γιατί δεν είσαι ζευγαρωμένος και έχεις αρχίσει να αισθάνεσαι άσχημα; Είσαι γκέι και θέλεις να το κρύψεις; Αν η απάντηση σε ένα από τα προηγούμενα ερωτήματα (ή και σε δύο μαζί) είναι «ναι», τότε οι τύποι του InvisibleGirlfriend.com έχουν μια λύση για σένα. Δεν σου βρίσκουν ακριβώς γκόμενα (όχι ότι θέλεις και πολύ, αν την ήθελες θα την είχες βρει), αλλά σου δημιουργούν ένα βολικό ψέμα και το στηρίζουν με κάθε τρόπο. Που σημαίνει ότι αναλαμβάνουν να παίξουν το ρόλο μιας ψεύτικης «σχέσης» και δημιουργούν αποδείξεις ότι είναι αληθινή. Στέλνουν φωτογραφίες στα προφίλ σου σε όλα τα social media, φτιάχνουν και χειρίζονται ψεύτικο προφίλ της «σχέσης» σου, στέλνουν ιντερνετικά μηνύματα, μέιλ, ταχυδρομούν δώρα στο σπίτι σου ή στη δουλειά, σε παίρνουν τηλέφωνο μπροστά στους φίλους σου, σου στέλνουν sms με ερωτόλογα, μπορούν ακόμα και να σε πείσουν ότι κάποια ενδιαφέρεται αλήθεια για σένα. Με το αζημίωτο φυσικά. Όσο πιο πολλά πληρώσεις, τόσο πιο πολλές παροχές θα έχεις, τόσες, που είναι αδύνατο να αντέξεις να ξαναγυρίσεις στην προηγούμενη ζωή σου. Κι αν κάποτε στα έτρωγαν οι γκόμενες, σήμερα στα τρώνε οι έξυπνοι που δημιουργούν αυταπάτες και οι εικονικές γυναίκες.

invisible-girlfriend

Το InvisibleGirlfriend.com είναι μια αρρωστημένη σύλληψη του Ματ Χόμαν που προφανώς είχε βρεθεί στην ίδια θέση που βρίσκονται και οι πελάτες του. «Από τη στιγμή που θα γνωρίσεις το InvisibleGirlfriend.com», λέει, «μπορείς να συνεχίσεις να ζεις τη ζωή σου με τους δικούς σου όρους και όχι με των άλλων». Δηλαδή, θα συνεχίσεις να ζεις μέσα στην απάτη.

Κι εκεί που είχες ένα πρόβλημα επειδή δεν μπορούσες να σταυρώσεις γκόμενα, θα αποκτήσεις κι άλλο ένα: το άγχος να μην σε ανακαλύψει κανείς και σε κάνει ρόμπα. Άσε που αρχίζεις να ζεις σαν απατεώνας.

Με 50 δολάρια το μήνα αποκτάς το πλήρες πακέτο, λύνεις όλα τα προβλήματά σου και ζεις μέσα στο ψέμα.

Η ίδια υπηρεσία για γυναίκες ετοιμάζεται και θα λειτουργήσει σύντομα.

invisiblegfInvis-Gf-copy-990x500