Το άφησε σχόλιο κάτω από αυτό το ποστ, αλλά έχει ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Ξεχάστε αυτά που ξέρατε για τα amateur με υπερσεξουαλικές νεαρές και milf, σε αυτό το tube τα βίντεο που ανεβαίνουν πλειοψηφικά είναι από ζευγάρια που θα μπορούσαν να είναι οι θείοι που βλέπετε στο οικογενειακό τραπέζι κάθε Χριστούγεννα, οι εαυτοί σας όπως τους φαντάζεστε στα 60, τα άτομα του απέναντι διαμερίσματος που αναρωτιέστε «πώς να κάνουν άραγε σεξ»…
yuvutu.com

Queer porn, τσόντα που ξεφεύγει από τη νόρμα και δίνει χώρο στην έκφραση όλων των σωμάτων και των ταυτοτήτων – δεν είναι μόνο γλυκά πρόσωπα -με κοιλιακούς οι άντρες και μεγάλα βυζιά με λεπτή μέση οι γυναίκες-, ούτε υπάρχει μόνο η ετεροφυλοφιλία και τα αψεγάδιαστα σώματα σε αυτό τον κόσμο (βέβαια, χωράει κουβέντα για το κατά πόσο η πορνογραφία είναι η ίδια «νόρμα», καθώς η «νόρμα» της εποχής είναι το ψηφιακό θέαμα να αντικαθιστά την ίδια ζωή. Αλλά αυτό είναι διαφορετική κουβέντα, οπότε ας μείνουμε απλά στη νύξη).
http://queerporntube.com

Υπάρχουν πολλές και πολλοί που απολαμβάνουν να κοιτάνε το έτερον ήμισι στα μάτια όταν ερωτοτροπούν. Μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις είναι να μοιράζεσαι τον οργασμό του άλλου μέσω του βλέμματος. Για τέτοια βίτσια υπάρχει αυτό το site. Όσοι και όσες το γουστάρουν θα με καταλάβουν και θα χαρούν με το παραπάνω.
www.beautifulagony.com

sexy_nature

Η πραγματική εναλλακτική πορνογραφία βέβαια βρίσκεται έξω, βρίσκεται παντού όπως βρίσκεται και στην φαντασία μας. Στους ανθρώπους γύρω μας, στον δρόμο που περπατάμε και η ματιά μας πιάνει μια φευγαλέα φιγούρα που θα προκαλέσει μια στιγμιαία διέγερση, στο μετρό που κοιτάμε με τρόπο την αντανάκλαση του πόθου στο τζάμι ή στις θύρες, στο διάλλειμα της δουλειάς που θα αυνανιστούμε στο μπάνιο με την σκέψη της κοπέλας από το διπλανό γραφείο, στον συμμαθητή από το μπροστινό θρανίο που μας καυλώνει η μυρωδιά και η υφή του δέρματός του…Όταν τελειώνει η μέρα και γυρίσουμε σπίτι με την ανάμνηση μιας παρουσίας που ο ερωτισμός της μας έχει συνεπάρει τόσο που της αφαιρούμε τα ρούχα και ενώνονται οι σάρκες μας μέχρι τον οργασμοό. Τότε καλλιεργείται η σεξουαλική μας δημιουργικότητα, όλα τα υπόλοιπα είναι απλά fast food.

Lux et Umbra