Το μιούζικαλ του Arca με τα έντεκα κομμάτια που παρουσίασε στη Φλωρεντία στο σόου της Hood By Air στο φετινό Pitti Uomo έχει σαμπλαρίσματα από το «Yayo Ha /W Lana Del Rey» του Beek, το «At Last I Am Free» του Robert Wyatt και το «Enjoy» της Bjork και θυμίζει περισσότερο μουσική από θρίλερ. Φαντάσου πόσο κέφι θα πρέπει να δημιούργησε στο σόου μόδας και φαντάσου και τι σε περιμένει στο άλμπουμ της Bjork. Αν βρεις το κουράγιο να το ακούσεις, το μιούζικαλ είναι εδώ.

Στο μεταξύ το Pornohub επέλεξε τα κομμάτια που το εκφράζουν μουσικά για να γίνουν τα επίσημα anthem του στην δισκογραφική που λάνσαρε πέρσι [τα ανεπίσημα έχουν μόνο αναστεναγμούς και βογγητά]. Και τα δύο είναι αυτό που λες «για τον πού..ο», αλλά οι καλλιτέχνες πήραν από 5 χιλιάδες δολάρια για να φτιάξουν και βιντεοκλίπ. Σίγουρα θα έχουν πιο μεγάλο ενδιαφέρον από τα κομμάτια.

Τα κομμάτια είναι αυτά:

https://soundcloud.com/shinymihannah/you-make-me-feel-like

Αν ζούσε η Aaliyah χθες θα είχε γίνει 36 ετών. Για να τιμήσει τη μνήμη της ο Frank Ocean διασκεύασε το At Your Best των Isley Brothers που είχε πει κι η Aaliyah μόνο με πιάνο και όσο πιο ακραίο φαλτσέτο μπορούσε και είναι πολύ καλό.

Πάτησε εδώ να το ακούσεις.

Frank-Ocean

Δεν θυμίζει και πολύ Drum of Death αλλά είναι συμπαθητικό κομμάτι.

Ένα ωραίο κομμάτι των Fear of Men που το λένε America

Κι ένας μαύρος πατριώτης