Κάθε χρόνο, η Erna και η Hrefna, δυο όμορφα δίδυμα κορίτσια από την Ισλανδία, χαιρετούν έναν πολύ σπάνιο επισκέπτη, την Ariko Inaoka. Η Γιαπωνέζα φωτογράφος τις επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι από το 2009 για να απαθανατίσει την εξέλιξή τους όσο μπάινουν στην εφηβεία, αλλά και την πολύ στενή σχέση τους. Η Inaoka γνώρισε τα κορίτσια το 2006, όταν ήταν έξι ετών. Είχαν πάει σε ένα casting για μια φωτογράφιση που ετοίμαζε. Μετά, το 2009, ξεκίνησε το project της μαζί τους και εύχεται να το συνεχίσει μέχρι τα δύο κορίτσια να φτάσουν τα δεκαέξι.
Τα δυο κορίτσια επικοινωνούν τηλεπαθητικά και συχνά η μία συμπληρώνει τη φράση της άλλης, λένε ότι βλέπουν τα ίδια όνειρα, κανουν τα ίδια πράγματα και παίρνουν τους ίδιους βαθμούς στο σχολείο. «Είναι πάντα μαζί και ποτέ δεν μαλώνουν», λέει η φωτογράφος. «Όταν είμαι μαζί τους αιθάνομαι χαρούμενη για τη σχέση τους αλλά και ξένη, γιατί δεν έχω ξαναδεί τόσο ιχυρό δεσμό ανάμεσα σε δυο ανθρώπινα πλάσματα».

identical-twins-erna-hrefna-photography-iceland-ariko-inaoka-1 identical-twins-erna-hrefna-photography-iceland-ariko-inaoka-2 identical-twins-erna-hrefna-photography-iceland-ariko-inaoka-3 identical-twins-erna-hrefna-photography-iceland-ariko-inaoka-4 identical-twins-erna-hrefna-photography-iceland-ariko-inaoka-6 identical-twins-erna-hrefna-photography-iceland-ariko-inaoka-8 identical-twins-erna-hrefna-photography-iceland-ariko-inaoka-9 identical-twins-erna-hrefna-photography-iceland-ariko-inaoka-10 identical-twins-erna-hrefna-photography-iceland-ariko-inaoka-11 identical-twins-erna-hrefna-photography-iceland-ariko-inaoka-12 identical-twins-erna-hrefna-photography-iceland-ariko-inaoka-13 identical-twins-erna-hrefna-photography-iceland-ariko-inaoka-14 identical-twins-erna-hrefna-photography-iceland-ariko-inaoka-15 identical-twins-erna-hrefna-photography-iceland-ariko-inaoka-16 identical-twins-erna-hrefna-photography-iceland-ariko-inaoka-17 identical-twins-erna-hrefna-photography-iceland-ariko-inaoka-114 identical-twins-erna-hrefna-photography-iceland-ariko-inaoka-115

 

Πηγή