Είναι σημεία των καιρών; Είναι απλά η επιβεβαίωση ότι οι έξυπνες ιδέες μπορούν να σε κάνουν γνωστό στα πέρατα του κόσμου; Σημασία έχει ότι οι σύνθετες λέξεις όπως cronuts και μπουγατσάν μπήκαν στο χιψτερολεξικό για τα καλά και τα προϊόντα που περιγράφουν γνώρισαν (και γνωρίζουν) τεράστια επιτυχία. Το new entry είναι ένα ποτό και παγωτό μαζί που ξεκίνησε να σερβίρεται στην ταράτσα του Bios που λέγεται παποτό και είναι παγωμένο ποτό που σερβίρεται σε ξυλάκι. Ένα κοκτέιλ που φτιάχνεται από φρέσκα φρούτα και αλκοολούχο ποτό, παγώνει και σερβίρεται σε ξυλάκι και που αντί να τσουγκρίζεις τα ποτήρια και να το πίνεις, απλά το γλύφεις.

Papoto 03 Papoto 02 Papoto 12 Papoto 18 Papoto 16 Papoto 11

Οι γεύσεις που μπορείς να επιλέξεις είναι:

Daquiri με φράουλα ή μάνγκο. Ένα εξαιρετικό Bramble με τζιν και blueberries – το αγαπημένο μου! Bloody Mary, η γνωστή συνταγή σε ξυλάκι! Αξίζει να το δοκιμάσεις έστω και από περιέργεια. Margarita με Tequila 100% blue Agave.
Pina Colada, όσοι την αγαπούν θα τη λατρέψουν σε παποτό και Mojito, ακριβώς η γεύση που ξέρεις, παγωμένο σε ξυλάκι.

Μπορείς να επιλέξεις και τον τρόπο που θα σου σερβίρουν το παποτό: σε ξυλάκι μέσα σε ένα ποτήρι με πάγο. Ή το ξυλάκι μέσα σε ένα ποτήρι με το κοκτέιλ, για ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση.

Όλα αυτά με θέα τη Ακρόπολη σε μία από τις πιο όμορφες ταράτσες της Αθήνας.

Papoto 08 Papoto 09 Papoto 10 Papoto 06 Papoto 05 Papoto 04 Papoto 01 Papoto 15

Bios Terrace, Πειραιώς 84, Αθήνα, τηλ:210 3425335

Κείμενο: Μαρίνα Πετρίδου
Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Ακρίβος