Στο βίντεο για το νέο [αδιάφορο έως βαρετό] κομμάτι των Basement Jaxx «Never Say Never» κάτι έχει γίνει στο μέλλον και ο χορός στην Ιαπωνία έχει πεθάνει [απ’ ό,τι μπορείς να καταλάβεις μέσα από τις ασυνάρτητες εικόνες] και μάλλον ψάχνουν να βρουν μια λύση. Η λύση είναι το Twerkbot 1.0, ένα ρομπότ που έχει μόνο πόδια και χορεύει στην αρχή σαν τον Μάικλ Τζάκσον και μετά γίνεται ξέκωλο και χορεύει σαν αυτή στο βίντεο που είχε γίνει βάιραλ πέρσι [τη θυμάσαι μία που έκανε τούμπα, άνοιγε η πόρτα, έπεφτε πάνω στο τραπέζι και έπιανε φωτιά; Αυτή]. Το τραγούδι που λέει ο ETML [ο οποίος είναι λευκός και νεαρός και όχι μαύρος και γέρος όπως ακούγεται] είναι τόσο αδιάφορο που αν δεν ήταν των Basement Jaxx θα ήταν εντελώς του σωρού, αλλά φέτος έχουν βάλει στοίχημα να γίνουν ό,τι πέρσι οι Daft Punk και μπορεί και να τα καταφέρουν. Αποκλείεται να γλιτώσεις από το «Never Say Never», όπου κι αν κρυφτείς. Το άλμπουμ τους βγαίνει στις 25 Αυγούστου και λέγεται Junto.

Τα ίδια και για το κομμάτι του Pharell «Come Get It Bae που μόλις απόκτησε βίντεο, είναι από αυτά που θα σιχαθείς να ακούς, είναι λίγο Kiss [του Prince] και πολύ Get Lucky, και θα αναστενάξουν οι καλοκαιρινές ντίσκο γιατί είναι εύκολο να το κοτσάρεις δίπλα και στα δύο ή να το χώσεις κάπου ανάμεσα. Στο βίντεο ο Pharell κάνει κάστινγκ για κάτι που δεν το λέει, αλλά βάζει γκόμενες να χορεύουν και αυτός τραβάει βίντεο. Κάποια στιγμή εμφανίζεται και η Miley Cyrus ίσα ίσα για να μπορέσει να δικαιολογήσει το «Pharrell ft. Miley Cyrus “Come Get It Bae” Video».

Στο μεταξύ, αυτόν τον τύπο τον αγνοούσα αλλά και τώρα που τον έμαθα νομίζω ότι θα ασχοληθώ περισσότερο μαζί του, δες το βίντεο για το Control που είναι μια φάλτσα διασκευή του She lost control των Joy Division, οι εικόνες αξίζουν περισσότερο από τη διασκευή. Δεν είναι καινούργιο αλλά απόψε τον πήρα είδηση.

Και σύγκρινε:

Τέλος, το πολύ καλό νέο κομμάτι του Tricky, Nicotine Love, έγινε και ρεμίξ το οποίο το χαρίζει με μέιλ. Δεν μου άρεσε καθόλου, αλλά αν σε ενδιαφέρει, είναι εδώ.

Ακολούθησε το ΓΚΡΕΚΑ στο facebook: https://www.facebook.com/grekamag
Ακολούθησε το ΓΚΡΕΚΑ στο instagram: http://instagram.com/grekamag