Οι Shark Angels είναι μια οργάνωση που σκοπό έχει την ευαισθητοποίηση και την προστασία των καρχαριών από την σταδιακή εξαφάνισή τους, λόγω των επιστημονικών ερευνών. Μέσω της δράσης της η οργάνωση προσπαθεί να περάσει κάποιο νόμο επί του θέματος, έτσι ώστε οι καρχαρίες να κολυμπούν πλέον ελεύθερα.

77_shark_angels_image2_333_500_90

Τα μέλη τους είναι μια νέα γενιά ακτιβιστών και είναι νεαρά άτομα, ικανά και καταρτισμένα σε ό,τι αφορά την πολιτική. Αναζητούν κι άλλους Shark Angels για να μπορέσουν να δώσουν στον κόσμο μια νέα προοπτική για τους καρχαρίες και να προστατεύουν αυτά τα υπέροχα πλάσματα της θάλασσας από τη συλλογική μας απληστία και την άγνοια.

Σύμφωνα με έρευνες πάνω από 73.000.000  καρχαρίες θα θανατωθούν φέτος, πάνω από 10. 000 την ώρα. Οι Shark Angels προσπαθούν να κάνουν τον κόσμο να συνειδητοποιήσει το μεγάλο κακό που προκαλείται στο οικοσύστημα του πλανήτη. Το μόνο που χρειάζεται είναι το πάθος και η επιθυμία για να κάνεις την διαφορά.

77_shark_angels_image1_752_500_90

Πούλησα το σπίτι μου, το αυτοκίνητο μου και την επιχείρηση μου. Τα άφησα όλα πίσω μου για να φέρω εις πέρας την αποστολή μου…
Το όνομα μου είναι Julie Andersen και είμαι Shark Angel.

 Πηγή