Το στόρι που συνοδεύει αυτό που ονομάστηκε Box of Crazy είναι από τις πιο γοητευτικές ιστορίες που κυκλοφορούν στο ίντερνετ (πραγματική ή καλοστημένη φάρσα, δεν έχει σημασία) και χοντρικά είναι περίπου αυτό:

Πριν από λίγο καιρό ένα ξύλινο βαλιτσάκι παρατημένο στην άκρη ενός δρόμου σε μια μικρή πόλη της Φλόριδας, δίπλα σε έναν σωρό σκουπίδια, κίνησε το ενδιαφέρον ενός περαστικού που το μάζεψε για να δει τι έχει μέσα. Το είχαν βρει οι καινούργιοι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού της πόλης στο υπόγειο που καθάριζαν και τους φάνηκε πολύ αδιάφορο για να ασχοληθούν μαζί του. Ο περαστικός το πήρε στο σπίτι του και όταν το άνοιξε έπαθε την πλάκα της ζωής του γιατί κατάλαβε ότι είχε πετύχει λαυράκι, -τουλάχιστον για ένα κοινό που τρελαίνεται για τέτοιου είδους παράδοξα.

Μέσα στο κουτί υπήρχαν εκατοντάδες σχέδια από τεχνικά σκαριφήματα, χάρτες φτιαγμένοι με το χέρι, φιγούρες εξωγήινων, γράμματα, αποκόμματα από περιοδικά και εφημερίδες, κατάλογοι με αποτελέσματα επιστημονικών πειραμάτων και αποσπάσματα από το ημερολόγιο κάποιου ανθρώπου που φαινόταν ότι είχε ψύχωση με τους εξωγήινους..

Το κουτί και το περιεχόμενό του φωτογραφήθηκαν και ταχυδρομήθηκαν στο Reddit, και μέσα σε μία ώρα είχαν γίνει το πιο δημοφιλές ποστ του.

Ψάχνοντας την ιστορία του κουτιού, ανακάλυψαν ότι ιδιοκτήτης του ήταν κάποιος Ντάνιελ Κρίστιανσεν, γεννημένος το 1904, ο οποίος μετανάστευσε το 1927 στην Αμερική. Ο Ντάνιελ ήταν για πολλά χρόνια ξυλουργός και το 1942 κατατάχθηκε στον αμερικάνικο στρατό από όπου απολύθηκε τρία χρόνια αργότερα. Από το περιεχόμενο του κουτιού φαίνεται ότι ο Ντάνιελ δούλευε πάνω στο συγκεκριμένο πρότζεκτ για περισσότερα από 30 χρόνια και ότι το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς του δεν σώθηκε.

Ο Ντάνιελ ήταν οπαδός μιας πολύ μοναδικής θρησκείας. Πίστευε ότι συγκεκριμένα βιβλικά γεγονότα, πχ. ο Εζεκιήλ, συνέβησαν λόγω της επαφής με εξωγήινους και η πιο μεγάλη εμμονή του ήταν η θεωρία του ότι η ανάσταση του Ιησού και η ανάληψή του στους ουρανούς ήταν αποτέλεσμα της εξωγήινης τεχνολογίας αντιβαρύτητας. Πέρασε ολόκληρη τη ζωή του κάνοντας πειράματα, προσπαθώντας να αναδημιουργήσει αυτή την τεχνολογία που πίστευε ότι έστειλε τον κύριο και σωτήρα του στα ουράνια και στα χέρια μιας ανώτερης εξωγήινης διάνοιας. Μέχρι το θάνατό του προσπαθούσε, αλλά δεν τα κατάφερε να την δημιουργήσει. Μέρος από τα σχέδια, τις διαδικασίες και τις θεωρίες του υπάρχουν μέσα σε αυτό το βαλιτσάκι. Αυτή είναι η πεζή αλήθεια.

Φυσικά, παρατηρώντας κανείς τα σχέδια και το ημερολόγιό του μπορεί να βγάλει όποιο συμπέρασμα θέλει.

Ik3yGs8
ys8QsLT
uNPeNKN
vkkKelm
DfDDhCC
1npymA3 Bw2NgHm OHHPdkQ 7aQgV0q 549uJnQ sbQd7ZY Shw5R4P SIwd2JD n4OfdDf QVorpEU mda6xBr X3qg508 gXZsFsr HaSKcUF FkhK060 7VSndrP 9AEfwfd pfZaV9s P9qC1hx yPzp8sV zmRwlZm Z1EuhqF YsRp9Sz VTla4qd W60EPcM wlShnpt SZH1HP3 obRl9s1 NM7JcLZ k4BDtzb Em78sX8 gmQLkRO CpkIwjq 9n2BF3B 4B2ExLZ 2qdiSVs 07yRjw9 cDSV4qE PIHYl6e t0LExmb Y3Mi4FD zxFENfl tqpw3bZ U2sjQYU qctKDmV M3Q3WBc Lpx5zFu LkPiugI MmvA7D0 KxO11jC lalLPNz K9GUTpQ JGoViWf iboHHMz f73THwX FpOtqLA bHBMfh9 aKzbGUy 1111weG 9XsxSvC 2QEHQjh WqdJHpX