Ο Ανδρέας Χρυσοστόμου σπουδάζει στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης, Επικοινωνία και Σπουδές Διαδικτύου.

Παρόλο που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία, έχει μια μεγάλη αγάπη για τον τόπο στον οποίο ζει τώρα, τη Λεμεσό. Είναι λάτρης της φύσης της και των γραφικών της τοπίων. Όταν θέλει να χαλαρώσει παίρνει τη φωτογραφική του μηχανή και απαθανατίζει λεπτομέρειες που αναδεικνύουν τις ομορφιές που μπορεί κάποιος να απολαύσει στη Λεμεσό.

Απογευματινή βόλτα στο Μόλο Λεμεσού Αρχαίο θέατρο Κουρίου Βόλτα στον εναέριο, παραλιακός Λεμεσού (1)

Λεμεσός: Εκεί όπου η τέχνη συναντά την ιστορία και τον πολιτισμό, η μόδα την τεχνολογία και την μοντέρνα αισθητική και αρχιτεκτονική και η θάλασσα εκτείνεται σε όλο της το μεγαλείο. Μια πόλη γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες για κάθε ντόπιο και επισκέπτη της, να αφεθεί ελεύθερος και να χαθεί στους δρόμους που σε οδηγούν από τον παλαιό στο νέο κόσμο. Μόδα, τεχνολογία, ιστορία,  κουλτούρα, τέχνες και πολιτισμός συγχέονται και δημιουργούν ένα νέο κόσμο αλλιώτικο. Μια νέα Ατλαντίδα θα τη χαρακτήριζε κάποιος, το διαμάντι της Μεσογείου όπως το αποκαλούν κάποιοι άλλοι.

Κάποιες από τις δουλειές που έχει κάνει μέχρι τώρα είναι φωτογραφίσεις μοντέλων για fashion blogs και καταστημάτων με ρούχα για προώθηση και διαφήμιση. Φωτογραφίες του έχουν δημοσιευθεί σε σειρά τευχών του Βρετανικού Vogue.

Βόλτα στον εναέριο, παραλιακός Λεμεσού (2) Βόλτα στον εναέριο, παραλιακός Λεμεσού Βραδιάζει, Μόλος, Λεμεσός Εκεί που σκάει το κύμα, Μόλος, Λεμεσός Εργοτάξιο καραβιών (1) Εργοτάξιο καραβιών (2) Εργοτάξιο καραβιών (3) Εργοτάξιο καραβιών (4) Εργοτάξιο καραβιών Ερείπια, Ναός Απόλλωνα Υλάτη, Κούριο, Λεμεσός Ηλιοβασίλεμα φθινοπώρου στο Le Meridien Ηλιοβασίλεμα, Μαρίνα Αγ. Ραφαήλ, Λεμεσός

Πέρα από αυτό, συμμετείχε σε έκθεση που διοργάνωσε ένα από τα μεγαλύτερα blog-εταιρίες της Αμερικής για φωτογράφους και καλλιτέχνες γενικότερα (Fashion designer, photographers, graphic designers, illustrators κτλ.), το See|Me, στο οποίο υπάρχουν μέλη από όλο τον κόσμο. Η έκθεση έλαβε μέρος τον περασμένο Ιούλιο και διήρκησε μέχρι τον Σεπτέμβριο στον εκθεσιακό χώρο του See|Me, στο Long Island, Manhattan της Νέας Υόρκης όπου προβάλλονταν και δικές του φωτογραφίες σε προσωπική οθόνη όπως και για κάθε καλλιτέχνη που εκθέτει τη δουλειά του.

Και το πρωί που ξυπνάς μέσα στο γαλάζιο νιώθεις ότι ζεις, Νέα Μαρίνα Λεμεσού Καλοκαιριάτικο ηλιοβασιλεμα, Le Meridien, Λεμεσός Καρναβάλι, Λεμεσός (1) Καρναβάλι, Λεμεσός (2) Ναός Απόλλωνα Υλάτη, Κούιο, Λεμεσός (1) Ναός Απόλλωνα Υλάτη, Κούιο, Λεμεσός (2) Παλιά Αποβάθρα, Μόλος, Λεμεσός Παλιό Λιμάνι (1) Παλιό Λιμάνι (2) Παλιό Λιμάνι (3) Παλιό Λιμάνι, Μόλος, Λεμεσός Τα βράδια που η Πόλη ξυπνάει, Café Calma, Νέα Μαρίνα Λεμεσού Τα παιδία παίζει, Νέα Μαρίνα Λεμεσού Το παλιό καράβι, Ακροτήρι, Λεμεσός Το πρώτο βράδυ, Μαρίνα Αγ. Ραφαήλ, Λεμεσός Φίλοι, Ακροτήρι, Λεμεσός Χαμένος στις σκέψεις, Ακρωτήρι, Λεμεσός Χειμερινό πρωινό περπάτημα στο Μόλο της Λεμεσού Χριστούγεννα στη Λεμεσό Ψηφιδοτό, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός

Κείμενο: Φίλιππος Γαβριηλίδης
Φωτογραφίες: Ανδρέας Χρυσοστόμου