Το βίντεο που γύρισε κάποιος με τον αγώνα μιας μάνας να σώσει τα παιδιά της έγινε viral. Η οικογένεια που παρακολουθεί ατάραχη το φίδι να έχει σκοτώσει τα δυο μικρά κουνελάκια κατέγραψε στο βίντεο τη σκηνή με τη μάνα να επιστρέφει στη φωλιά για να βρει τα παιδιά της νεκρά (τα δύο από τα τρία, το ένα ήταν ζωντανό και το έσωσε) και πάνω τους ένα κουλουριασμένο φίδι. Αφού απομάκρυνε το ζωντανό κουνελάκι και βεβαιώθηκε γλύφοντάς τα ότι τα άλλα δύο δεν αναπνέουν, άρχισε μια λυσσαλέα επίθεση στο φίδι που στο τέλος αναγκάστηκε να τραπεί σε φυγή.

Η οικογένεια πάλι παρακολουθεί. Τα παιδιά ενθαρρύνουν το κουνέλι να διώξει το φίδι και αυτός που κινηματογραφεί δεν επεμβαίνει, απλά τραβάει το βίντεο.

980x

Φυσικά και τα φίδια πρέπει να φάνε και τρώνε αμέτρητα νεαρά κουνελάκια κάθε μέρα, αλλά η αυτοθυσία της μάνας είναι συγκινητική.

Στο σάιτ που ξεκίνησε η είδηση [;] αναφέρει ότι η μητέρα και το ένα κουνελάκι σώθηκαν.

980xn

Τα κουνέλια δεν μένουν με τα παιδιά τους στη φωλιά, τα σκεπάζουν μόλις τα ταΐζουν το πρωί και φεύγουν για να βρουν τροφή. Επιστρέφουν δυο φορές την ημέρα στα μικρά για να τα ταΐσουν.

Όσο για το φίδι δεν ήταν σίγουρα δηλητηριώδες.

Γράφει επίσης ότι αυτά που λένε ότι αν πειράξεις τα μωρά του ζώου η μητέρα τους τα εγκαταλείπει είναι μύθος, ο άνθρωπος που κινηματογραφεί θα μπορούσε άνετα να είχε διώξει το φίδι και να είχε σώσει τα κουνελάκια.

980xm

Από εδώ.