Η Laura Ferrara μαζί με τον σύζυγό της Fabio Chizzola και τον έφηβο γιο τους, Matteo, βρίσκονται κάθε σαββατοκύριακο στο χωριό Hudson River Valley της Νέας Υόρκης. Εκεί, με αγάπη για την φύση και την ζωή έχουν στήσει την δική τους οικογενειακή φάρμα. Η Laura είναι συντάκτρια μόδας και ο Fabio φωτογράφος μόδας.

Το ζευγάρι αγόρασε το ακίνητο το 2002 για την γοητευτική πέτρινη αγροικία του με σκοπό να νοικιάσει την γη σε ντόπιους αγρότες. Σύντομα, αποφάσισαν να δουλέψουν μόνοι τους την φάρμα και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Διάβασαν βιβλία για την καλλιέργεια μήλου, συμμετείχαν σε συνέδρια και δούλευαν αδιάκοπα με έναν στόχο. Την πρώτη τους συγκομιδή. Και τα κατάφεραν. Με συνεχείς ανακαινίσεις και δουλειά, κατάφεραν να δημιουργήσουν μια φάρμα που δεν της έλειπε τίποτα. Αχλάδια, βατόμουρα, σκόρδο, σταφύλια, κοτόπουλα, μελίσσια, σφένδαμο και άλλα καλούδια βρίσκονται στην φάρμα που με τόση αγάπη και πείσμα έστησαν από το μηδέν.

«Όλο αυτό ήταν δεκατρία χρόνια στα σκαριά. Δεν ξυπνήσαμε όμως μια μέρα και είπαμε «Θα αγοράσω ένα αγρόκτημα». Πολλά πράγματα τα μάθαμε μόνοι μας και έχουμε περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα, τυφώνες, χάσαμε καλλιέργειες. Νιώθουμε ευλογημένοι που μπορέσαμε να το κάνουμε αυτό, και θέλουμε να διαδώσουμε το είδος της χαράς που παίρνουμε από αυτό, γιατί γι’ αυτόν τον λόγο συνεχίζουμε να κάνουμε ό,τι κάνουμε».

full_Ed_Laura_Ferrara_v1.25_Apartment full_Ed_Laura_v1.25_Couple grid_Ed_Laura_v1.25_Laura_portrait grid_Ed_Laura_v1.25_plank large_Ed_Laura_v1.25_Barn_Overview large_Ed_Laura_v1.25_Dog large_Ed_Laura_v1.25_trunks medium_Ed_Laura_Ferrara_v1.25_Barn medium_Ed_Laura_v1.25_board_rawBeFunky_medium_Ed_Laura_v1.jpg medium_Ed_Laura_v1.25_Farmers medium_Ed_Laura_v1.25_Kitchen medium_Ed_Laura_v1.25_Loft

Πηγή