Αφού πέρασε ένα μεγάλο μέρος της ζωής της στη φροντίδα και την παρηγοριά ζώων, η Margarita Suarez, μια φιλόζω γυναίκα από το Μεξικό, έλαβε μια απρόσμενη τιμή στην κηδεία της.

Μια ομάδα αδέσποτων σκυλιών, ακόμα και ένα πουλί που κάποτε τάιζε η φιλόζωη γυναίκα, παραβρέθηκαν για να υποβάλλουν τα σέβη τους. Η Suarez ήταν γνωστή τόσο από ανθρώπους όσο και από ζώα για το τάισμα που αναλάμβανε καθημερινά και για τη φροντίδα αδέσποτων ζώων που έβρισκε έξω από την πόρτα της. Επίσης, όποτε έφευγε από το σπίτι της, έπαιρνε μαζί της φαγητό για να ταΐζει όσα ζώα έβρισκε στο δρόμο.

Τα σκυλιά ακολούθησαν την νεκροφόρα της Suarez από το σπίτι στην κηδεία της γυναίκας και έφυγαν μόνο όταν η μυρωδιά της είχε πια χαθεί. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

stray-dogs-pay-respects-funeral-animal-lover-margarita-suarez-yucatan-mexico-15 stray-dogs-pay-respects-funeral-animal-lover-margarita-suarez-yucatan-mexico-14 stray-dogs-pay-respects-funeral-animal-lover-margarita-suarez-yucatan-mexico-12 (1) stray-dogs-pay-respects-funeral-animal-lover-margarita-suarez-yucatan-mexico-6

Πηγή