Ο Prins Obi κάποτε ήταν απλά Γιώργος, μετά έμπλεξε με τους και Baby Guru και έγινε Obi Serotone το οποίο αργότερα το άλλαξε σε Prins. Γι ένα φεγγάρι πέρασε και από τους Duke Abduction, νομίζω ότι έτσι τον γνώρισα, από ένα κομμάτι του Blend που το έλεγαν Star 24.

Τα υπόλοιπα είναι από δελτίο τύπου:

«Με τους Baby Guru έχει κυκλοφορήσει 3 επίσημα LPs (“Baby Guru”, “Pieces” και “Marginalia”), 5 ψηφιακά EPs και έχει εμφανιστεί ζωντανά σε Ελλάδα, Ευρώπη και τις ΗΠΑ (Eurosonic, CMJ Music Marathon, Europavox κ.α.). Έχει κάνει την παραγωγή στο ντεμπούτο album του KU, “Feathers”, και μαζί έχουν ηχογραφήσει το αυτοσχεδιαστιακό “And Tomorrow Again”, υπό το όνομα XΛΟΗ. Επιπλέον, έχει συμμετάσχει ως guest στο σόλο album του King Elephant, στο “Sudden Death» του Blend aka Mishkin καθώς και στο ομώνυμο LP των No Man’s Land, διατελώντας και μέλος τους για μια περίοδο.

Τον Δεκέμβριο του 2013 έδωσε για δωρεάν download το EP “Love Songs for Instant Success”, ενώ το Νοέμβριο του 2014 κυκλοφορεί από την Inner Ear το πρώτο του προσωπικό album με τίτλο “Notions”.

Το «Notions» είναι ένα προσωπικό ημερολόγιο «πεποιθήσεων», αισθήσεων και παραισθήσεων, μετουσιωμένων σε 11 κομμάτια, μερικά πρόσφατα και μερικά γραμμένα μέχρι και 10 χρόνια πριν. Ηχογραφήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς κατά την διάρκεια της περσινής χρονιάς, με την πολύτιμη βοήθεια του King Elephant καθώς και την συμμετοχή εκλεκτών guests όπως ο Sir Kosmiche, o Kon Kon, o KU και η Χριστίνα. Αποτελεί ένα αμάλγαμα κλασικής ποπ τραγουδοποιϊας και ηλεκτρονικής μουσικής (με ιδιαίτερη έμφαση στη χρήση του Moog synthesizer) ενώ φέρει ψυχεδελικές περικοκλάδες και ένα άρωμα από αρχές 60’s-τέλη 70’s, με αναπάντεχες όμως μεταβολές ύφους».

Ο Prins Obi αύριο το βράδυ (Σάββατο, 10.1.15) παρουσιάζει στο six d.o.g.s. το Notions με τη βοήθεια των Dream Warriors (King Elephant, Sir Kosmiche, Kon Kon & Christina). Special guests: Moa Bones + King Elephant.
Είσοδος: 5 ευρώ ή 10 ευρώ μαζί με το CD “Notions”.

Η φωτογραφία των Dream Warriors είναι η μόνη που υπάρχει [προς το παρόν].

Κι αυτό είναι ένα υπέροχο τραγούδι:

give it time and maybe learn to shine
let your life blessed with your passions
step outside, crawling back inside
there’s no pride left in this madhouse
learn to fall, now you’re on your own
the love of your life is the girl next door
break the vows, survive anyhow
all is dream, all is forgotten

exposing all your silver babies
out on the desert shore
place them on the crimson carpet
that lies on the ocean floor

φωτογραφία 5