1) Ντροπιαστικές χασισο-εξομολογήσεις (με τον Brad Pitt)

H αγαπημένη μου ιστορία, από την ενότητα Embarrassing Weed Confessions του Popbitch newsletter.

Ο JB γράφει: «Ήμουν δρομέας για μια ταινία στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Brad Pitt [Devil’s Own, ‘97]. Μου είπαν να παραλάβω τον Pitt μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του Harrison Ford και να τους πάω στο γύρισμα.  Άνοιξα την πόρτα στο ρυμουλκούμενο του Pitt, έβαλα το κεφάλι μου μέσα και φώναξα «Κύριε Pitt;».

Κάνω δυο βήματα και μπαίνω μέσα και βλέπω τον Brad Pitt να καπνίζει ένα τεράστιο «τσιγάρο». Με ρωτάει αν θέλω να τελειώσουμε μαζί το «τσιγάρο» και μου το δίνει, προειδοποιώντας με να το κάνω με ρέγουλα. Ο 21χρονος εαυτός μου προσπαθεί να παραμείνει cool ώστε να να καταφέρει να τραβήξει μερικές τεράστιες τζούρες.

Τέσσερα λεπτά μετά, δεν μπορώ ούτε να κουνηθώ. Ο Brad τελικά με ρωτάει αν είμαι OK. Πρέπει να πω ότι δεν ήμουν. Ο Brad μου λέει να μην ανησυχώ, να χαλαρώσω στο ρυμουλκούμενο για λίγο και ότι θα πάρει το μικρό αμαξάκι και θα «μαζέψει» τον Harrison Ford. Απλά θα πει στο γύρισμα ότι με έστειλε να κάνω ένα θέλημα γι’αυτόν.

Μου πήρε περίπου μισή ώρα για να μπορέσω ακόμα και να προσποιηθώ ότι είμαι OK. Επιστρέφω στο γύρισμα. Κανείς δεν πήρε χαμπάρι τίποτα.»

2) Το Top-10

των απαγορευμένων βιβλίων του 20ου αιώνα

3) Τον Σεπτέμβριο θα υπάρξει crossover επεισόδιο των Simpsons με το Family Guy

Καιρός ήταν!

fg plagiarism wallpaper

(Πάνω, η μπηχτή των Simpsons για το ανταγωνιστικό animation. Κάτω, πώς θα ήταν αν ενώνονταν όλοι οι κλώνοι του Χόμερ μαζί.)

futurama-american_dad-family_guy-the_simpsons-1920x1200

4) H καλύτερη ατάκα που άκουσα σήμερα:

«Είναι σα να έχω επιτυχία στο σπίτι του μπιγκ μπράδερ, αλλά χωρίς τις κάμερες»

5) Πόσο μου λείπει το Lost!

tues-randoms-fun-23

6) THE END

(επί 100!)