Τι να τα κάνουν πια;

Από ότι φαίνεται οι Sonic Youth δεν πρόκειται να επανασυνδεθούν σύντομα, μάλλον ποτέ – βέβαια ποτέ δεν ξέρεις. Δεν εξηγείται αλλιώς η απόφαση τους να βγάλουν στο σφυρί το μεγαλύτερο μέρος του τεχνικού εξοπλισμού του συγκροτήματος .

Τώρα μπορεί ο καθένας μας ή όποιος είναι σκληροπυρηνικός φαν ή συλλέκτης να αγοράσει τις κιθάρες τους, τα πετάλια τους, εφε. Ανάμεσα στα αντικείμενα που πουλάνε είναι μια Fender Jazzmaster, κατασκευασμένη στην Ιαπωνία που χρησιμοποιούσε ο Thurston Moore για πάνω από μια δεκαετία, ένα Fender Precission μπάσο που χρησιμοποιούσε η Kim Gondon όταν ήταν στο συγκρότημα αλλά και όταν το γύρισε σόλο και εκατοντάδες πετάλια καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του συγκροτήματος. Τα αντικείμενα θα βγουν προς πώληση στις 30 Οκτωβρίου.

Παράλληλα το συγκρότημα θα επανακυκλοφορήσει διάφορα άλμπουμ τους με πρώτα και καλύτερα το Daydream Nation και το Goo. Φέτος γιορτάζουμε τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του Daydream Nation και έχουν ανακοινώσει διάφορα κινηματογραφικά events για να γιορτάσουν.