Και αυτό είναι το πρώτο δείγμα.

Οι Vagina Lips είναι το προσωπικό σχήμα του  Jimmy Polioudis ενός παράξενου αγόριου που ζει στη Θεσσαλονίκη και γράφει μουσική.  Όπως διαβάζουμε, «σε μια εποχή που η μουσική έχει καταβροχθιστεί από τον τρόπο ζωής, επιλέγει να εστιάσει στην ουσία των πραγμάτων, γράφοντας τραγούδια χωρίς στάση και αποδεικνύοντας ότι «το λιγότερο είναι περισσότερο» είναι απαραίτητο για τη δημιουργία ενός καλού άλμπουμ.

Η επείγουσα ανάγκη του να μοιραστεί τη μουσική του με τον κόσμο είναι σύμφωνη με μια εποχή που τρέχει με υψηλές ταχύτητες στο διαδίκτυο και γι ‘αυτό έχει ήδη μια αρκετά μεγάλη δισκογραφία ψηφιακών εκδόσεων. Από αυτή την άποψη, το «Generation Y» είναι το λιγότερο ανυπόμονο και το πιο καλοφτιαγμένο άλμπουμ του μέχρι στιγμής.

Το «Generation Y» καταγράφηκε το καλοκαίρι του 2018 και περιέχει οκτώ από τα πολυάριθμα τραγούδια που έχει γράψει τα τελευταία δύο χρόνια. Το σημείο αναφοράς του άλμπουμ είναι η γενιά του καλλιτέχνη (80-90) με μουσικές επιρροές από indie μπάντες όπως Stereolab, Sonic Youth και Headrest Seatrest. Οι ποπ φόρμες, τα αναλογικά συνθεσάιζερ και η ατμόσφαιρα συνδυάζονται μοναδικά με σκοτεινούς προσωπικούς στίχους που εκτός από τον ρεαλισμό τους αποκαλύπτουν επίσης το μαύρο χιούμορ του».

Μόνο μην τολμήσεις να γκουγκλαρεις το όνομα του σχήματος, θα έχεις πρόβλημα ειδικά αν το βλέπεις από το γραφείο.

Το This is a Good Life είναι το πρώτο δείγμα από το άλμπουμ: