Είστε λάτρης του burger; Κι αν δεν είστε θα γίνετε. Μπείτε στο http://pornburger.me, στο blog του Mathew Ramsey. Εκεί θα βρείτε τις πιο άτακτες και λαχταριστές δημιουργίες burger στον κόσμο. Στόχος του είναι η καθαρή σαρκική απόλαυση. Αν το PornBurger σας ακούγεται λίγο πρόστυχο ή λίγο άτακτο, είστε στο κατάλληλο μέρος. Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για ένα blog υγιεινής διατροφής. Είναι ένα εγχείρημα που εντρυφεί στις σκοτεινές τέχνες του hamburger και προσφέρεται για ηδονικές γαστριμαργικές φαντασιώσεις. Τον πετύχαμε στο facebook αγουροξυπνημένο στην Ουάσινγκτον και είπαμε δυο λόγια για την κοινή μας λατρεία.

pornburger_thefullmounty pornburger_03_mybloodyvalentine2

Τι είναι για σένα το burger;
Η ερώτηση που τα καλύπτει όλα! Πόσο χρόνο έχεις; Επίτρεψε μου να σου πω ότι όταν ένα burger φτιαχτεί σωστά, είναι ταυτόχρονα μία πνευματική και ερωτική εμπειρία. Είναι μια ένοχη απόλαυση και εγώ είμαι ένας καθαρόαιμος λαίμαργος της ευχαρίστησης.

Πόσο συχνά τρως burger;
Προσπαθώ να είμαι εγκρατής, αλλά το burger μου προκύπτει αναπόφευκτα. Καταναλώνω τουλάχιστον ένα burger με κάθε γεύμα, αλλά ποιος μετράει; Δεν θα ήθελα να το διαβάσουν τα τάκος και να ζηλέψουν.

Πού μπορεί να βρει κάποιος το καλύτερο burger στη Γη;
Μου αρέσει να λέω ότι το burger είναι όπως το κρασί, υπάρχει το κατάλληλο για κάθε περίσταση. Όταν τρώω στο Shake Shack τα burgers είναι μια κατηγορία από μόνα τους.

Θα μπορούσες να γίνεις χορτοφάγος;
Μπορεί να σε ξαφνιάσει αυτό που θα σου πω: όταν βλέπεις στο blog μου περιγραφές όπως «τηγανητές καρδιές κοτόπουλου” ή «σάλτσα από μεδούλι» σε κάποιο από τα σκευάσματά μου φαντάζεσαι ότι γεννήθηκα για να τρώω κρέας, αλλά έχω υπάρξει χορτοφάγος για περίπου 5 χρόνια. Τα burger ήταν το φάρμακο που με έβγαλε από αυτή τη σκοτεινή περίοδο της ζωής μου. Ποτέ ξανά!

Θα μοιραστείς μαζί μας, μία σκοτεινή, σκανδαλιάρικη συνταγή για burger;
Ναι. Θα είναι απλή: Kobe beef (γιαπωνέζικο φιλέτο μοσχαριού), τσιγαρισμένο φουά γκρα, μαύρες τρούφες.

Έχεις δοκιμάσει ποτέ σουβλάκι;
Εννοείται! Αγαπώ οτιδήποτε ψητό σε καλαμάκι.

Ο Matthew μαγειρεύει και φωτογραφίζει τις δημιουργίες του.

PornBurger_MacDaddy_naked pornburger_dirdybirdy2 pornburger_05_merman2 pornburger_01_slumberjack2 PornBurger_01_Bambi_naked 1393562_10152005499412033_1843400844_n-1 enhanced-22368-1394646897-12

http://pornburger.me

Κείμενο: Μαρίνα Πετρίδου