Την Κυριακή 16 Νοεμβρίου στο στο Jasper’s Hall στο Κολωνάκι θα γίνει ένα πάρτι διαφορετικό από τα άλλα. Στο ShowRoom party -όπως το ονομάζουν οι διοργανωτές του- κομμάτια από τη house μουσική σκηνή θα συνοδεύονται ζωντανά από μελωδίες οργάνων: σαξόφωνο, βιολί και άλλα. Η ιδέα γεννήθηκε από τον Στράτο Παπαλέξη -έναν από τους δύο DJs του πάρτι– την ώρα που ξεσκόνιζε μία συλλογή δίσκων στην βιβλιοθήκη του πατέρα του, ξεκινώντας από Kraftwerk και καταλήγοντας σε Bob Marley. Μαζί με τον Σπύρο Καραμούζη και τον Βαγγέλη Παπαγεωργίου έδωσαν «σάρκα και οστά» στην ιδέα του και οργάνωσαν μια βραδιά πραγματικά ξεχωριστή.

o-DANCING-PARTY-facebook

Τι μουσική θα παίζει στο πάρτι;
H μουσική θα είναι house, κυρίως deep και tech και τους DJs Στράτο Παπαλέξη και George Pap θα συνοδεύει στο πρώτο party ο γνωστός και καταξιωμένος σαξοφωνίστας Μάκης (Μερλός Ωδείο) Σύγχρονη Άποψη ζωντανά!

Γιατί επιλέξατε αυτόν τον χώρο;
Ως χώρος επιλέχθηκε το Jasper’s Hall επειδή είναι ένα ζεστό μπαρ στο Κολωνάκι και πλέον “must” προορισμός των Αθηναίων τα Σαββατοκύριακα. Είναι ένας χώρος με ωραία χρώματα, πολύ καλό εξοπλισμό για τους DJs και φοβερά κοκτέιλς. Και ο σημαντικότερος λόγος είναι ότι οι άνθρωποι εκεί επενδύουν σε νέες ιδέες, δίνοντας ευκαιρίες.

Γιατί επιλέξατε να χρησιμοποιήσετε live όργανα;
Το σαξόφωνο και το εκάστοτε όργανο κάθε φορά θα δίνει περισσότερο χρώμα στον ήχο αλλά και στα αξεσουάρ και τα fashion tips της Μαλίγια, μιας νέας και πολύ διαφορετικής σχεδιάστριας την οποία και ευχαριστούμε θερμά. Είναι θέμα διαφορετικότητας και τρόπου έκφρασης.

show room show room 2

Γιατί να έρθει κάποιος στο πάρτι;
Όποιος έρθει στο πάρτι θα περάσει ένα ξεχωριστό κυριακάτικο βράδυ, με προσεγμένη εξυπηρέτηση, υπέροχα κοκτέιλς και εκλεκτή μουσική.

Και σίγουρα η ώρα δεν είναι απαγορευτική (9.00 μ.μ.) ακόμη και για κάποιον που δουλεύει την επόμενη.

https://www.facebook.com/ShowRoomTheParty

ShowRoom party, Κυριακή 16.11, στο Jaspers Hall, Καρνεάδου 25-29, Κολωνάκι.

Κείμενο: Μαρίνα Πετρίδου

Ακολούθησε το ΓΚΡΕΚΑ στο facebook: https://www.facebook.com/grekamag
Ακολούθησε το ΓΚΡΕΚΑ στο instagram: http://instagram.com/grekamag