Η φωτογράφος Kate Parker δημιούργησε τη φωτογραφική σειρά με τίτλο «Strong Is The New Pretty» για να δείξει πώς είναι πραγματικά τα μικρά κορίτσια και όχι πώς πρέπει να είναι. Τα μοντέλα της δεν ήταν άλλα από τις κόρες της και τις φίλες τους. Και τις φωτογράφισε ακριβώς όπως είναι. Δυνατές, αθλητικές, θαρραλέες, βρώμικες, άτακτες, χαρούμενες, απογοητευμένες.

Αρχικά, το project ξεκίνησε από την επιθυμία της φωτογράφου να καταγράψει τις αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας των κορών της. Μετά, όλο αυτό μετεξελίχθηκε σε κάτι πιο δυνατό και αληθινό. Γιατί όπως λέει και η ίδια: «Το να είσαι τέλεια ή όμορφη, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να είσαι αυτή που είσαι».

Strong_is_the_new_pretty_01 Strong_is_the_new_pretty_02 Strong_is_the_new_pretty_03 Strong_is_the_new_pretty_04 Strong_is_the_new_pretty_05 Strong_is_the_new_pretty_06 Strong_is_the_new_pretty_07 Strong_is_the_new_pretty_08 Strong_is_the_new_pretty_09 Strong_is_the_new_pretty_10 Strong_is_the_new_pretty_11 Strong_is_the_new_pretty_12 Strong_is_the_new_pretty_13 Strong_is_the_new_pretty_14 Strong_is_the_new_pretty_15 Strong_is_the_new_pretty_16 Strong_is_the_new_pretty_17 Strong_is_the_new_pretty_18

Πηγή