Τα αδέρφια Ιωνά, γνωστοί και ως The Callas, επέστρεψαν με ένα νέο project το οποίο εγκαινιάστηκε χθες, βάζοντας φωτιά στο χώρο όπου λάμβαναν χώρα τα θρυλικά Lust Parties. Μόνο που αυτή τη φορά, το studio στο οποίο γίνονταν τα πάρτι μετονομάζεται σε Velvet Room. Στον 4ο όροφο της Μιλτιάδου θα λειτουργεί πλέον ένας χώρος που θα φιλοξενεί DIY art, εκθέσεις, live,περφορμανς, πάρτι, workshops και σεμινάρια.

Η αρχή έγινε με την πρώτη ομαδική έκθεση “Hang ‘em High #1”, ένα live των The Callas που μας πήρε τα μυαλά και dj sets από τους A’bleiz Meursault, Sheik Ramirez (Εlectric Kebab) και Δημήτρη Πολιτάκη, πριν και μετά από το live. Τα έργα που μπορέσαμε να θαυμάσουμε ήταν των Αντωνάκη Χριστοδούλου, Δώρας Οικονόμου, Πάνου Παπαδόπουλου, Extra- Conjugale, Lakis & Aris Ionas / The Callas, Ανδρέα Κασάπη, Ελένης Μπαγάκη, Ραλλού Παναγιώτου και Λεωνίδα Παπαδόπουλου.

Το Velvet Room είναι ένα δωμάτιο για σένα και για μένα και οι The Callas μαζί με το Velvet Squad έβαλαν σκοπό να αναστατώσουν τις νύχτες μας. Η χθεσινή βραδιά μας έκανε να ανυπομονούμε για τις επόμενες δράσεις του δωματίου που φωτίζεται με κίτρινα, κόκκινα και πράσινα φώτα, ενισχύοντας έτσι τον μυστικισμό, τον ερωτισμό και την ψυχεδέλεια που αρκετοί έχουμε βιώσει μέσα του.

party party_1 party_2 party_3 party_5 party_6 party_7 party_8 party_9 party_10 party_11 party_12 party_13 party_14 party_15 party_16 party_17 party_18 party_19 party_20 party_21 party_22 party_23

Κείμενο: Φιλίππα Δημητριάδη
Φωτογραφίες: Μάνος Χρυσοβέργης