Οι Wedding Singers δεν είναι μια γραφική ορχήστρα γάμων. Ντύνονται καλύτερα από τον Adam Sandler και έχουν τις απαραίτητες metrosexual χορευτικές κινήσεις. Το τετραμελές… σεξτέτο υπόσχεται διαολεμένο booty shaking με μεγάλες δόσεις «κοπανήματος» με τις μεγαλύτερες dance επιτυχίες των 90s. Οι Wedding Singers είναι οι: Θοδωρής Μαυρογιώργης, Λάμπης Κουντουρόγιαννης , Σεραφείμ Γιαννακόπουλος, Χρήστος Αλεξάκης, Γρηγόρης Μάγος και Μενέλαος Ορφανός. Συμμετείχαν ως headlines στο 4ο CU ONSTAGE μαζί με τους Omniah και τους Lilis Bros, που πραγματοποιήθηκε στο Kitty Cat, στις 19 Δεκέμβρη και απόλαυσαν live πάνω από 500 άτομα.

_MG_7456

Πείτε μου λίγα λόγια ο καθένας για την ζωή του (πόσο ετών είστε, πού μεγαλώσατε, πώς ήταν η παιδική σας ηλικία, τι έχετε σπουδάσει).
Γεννηθήκαμε ως μπάντα το 2010 μια υπέροχη νύχτα του Σεπτέμβρη. Μεγαλώσαμε στο Τώρα-Κ44, στο Γκάζι όπου ήμασταν η resident μπάντα κάθε Τετάρτη για 3 χρόνια και κάτι μήνες. Σπουδάσαμε χορευτική μουσική, 90s κατά βάση, και ζυμωθήκαμε στις πίστες με τις ντισκομπάλες.

Πότε και πώς μπλέξατε ο καθένας με την μουσική; Τι μουσική ακούτε σπίτι σας;
Όλοι μας, «μπλεχτήκαμε» με τη μουσική από πολύ νεαρή ηλικία, τιμώντας τη δεκαετία του 90. Ακούγαμε και ακούμε πολλή μουσική, αλλά δεν υπάρχει ένα είδος, που ο καθένας μας αγαπάει απαραίτητα πιο πολύ από τα υπόλοιπα. Περισσότερο έχει να κάνει με τη φάση της ζωής του καθενός, οπότε και επιλέγει την αντίστοιχη μουσική.

Η μουσική των 80’s είναι trend;
Η μουσική των 80s, δεν ξέρουμε αν είναι trend, γιατί παίζουμε 90s, αλλά έχοντας μεγαλώσει μέσα στα κουρέματα με χαίτη, στα γκλίτερ, τις ντισκομπάλες και τους ABBA, αγαπάμε και 80s. Ειδικότερα τη Sandra, και λίγο λιγότερο τη Samantha Fox.

Πότε και πώς δημιουργήσατε την μπάντα;
H μπάντα δημιουργήθηκε από τον Θοδωρή και τον Λάμπη, προκειμένου να αναβιώσουν τα «σπιτικά» πάρτυ και οι μουσικές που ακούγαμε τότε.

Γιατί wedding; Έχετε παίξει ποτέ σε γάμο; Τι επιρροές έχετε από καλλιτέχνες και σε ποιο είδος κυμαίνεστε ως μπάντα;
Παίζουμε χορευτική μουσική 90s, και λεγόμαστε Wedding Singers, γιατί αγαπάμε Adam Sadler, και για να μπορούμε να παίζουμε και σε γάμους, ώστε να συμπληρώνεται το μηνιάτικο. Δόξα τον Τουτάτη, έχουμε παίξει σε αρκετούς γάμους, σε όλη την Ελλάδα και η χάρη μας έφτασε μέχρι και την Κύπρο, για τον ίδιο λόγο.

Χορεύει ο κόσμος στα live σας;
Τα live μας είναι μια επίθεση χορευτικής μουσικής, οπότε ο στόχος είναι να χορεύει ο κόσμος στα live μας, πράγμα που ευτυχώς συμβαίνει.

Ποιο είναι το πιο τρελό σκηνικό που έχει γίνει σε live σας;
Το πιο τρελό, που έχει συμβεί είναι όταν γνωριστήκαμε για πρώτη φορά με μια παρέα από τη Θεσσαλονίκη, σε ένα Live μας στο Ωραιόκαστρο, τους Cult Battles, οι οποίοι κάνανε stage-diving από οπουδήποτε εκτός από το stage. Σκαρφαλώνανε σε ηχεία, κάνανε crowd-surfing και γενικότερα δίνανε παλμό. Ένα από τα μεγαλύτερα ζόρια, αλλά το πολεμήσαμε με λίγες φιγούρες παραπάνω, ήταν όταν παίξαμε σε μια πλατεία στη βόρεια Ελλάδα, με -8 βαθμούς. Σκληρό, αλλά ήμασταν μάχιμοι.

Πώς νιώθετε, τι στόχους έχετε;
Ετοιμάζουμε μια δική μας δουλειά, η οποία θα ολοκληρωθεί μέχρι το Μάιο, η οποία και θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι, και προετοιμαζόμαστε για τα επόμενά μας Live.

Πείτε μου δυο λόγια για τον διαγωνισμό CU Onstage.
Είναι ένα μουσικό project του CU που σε ανεβάζει επί σκηνής. Νέες μπάντες ή djs διαλέγουν τους καλλιτέχνες με τους οποίους θέλουν να μοιραστούν τη σκηνή και φτιάχνουν το δικό τους line up. Στο διαγωνισμό λοιπόν συμμετείχαν οι Omniah, που διάλεξαν εμάς για headliners και τους Lily Bros για after party djs. Το κοινό μας ψήφισε κι έτσι βρεθήκαμε όλοι μαζί σ ένα τρελό live στη σκηνή του Kitty Cat.

Πώς σας φάνηκε το kitty cat και το live σας εκεί; Υπάρχει ξανά ζωή στο κέντρο της πόλης από την άποψη της νυχτερινή ζωής με τα live που γίνονται συνέχεια;
Το Kitty Cat, είναι ένας υπέροχος χώρος, και το Live εκεί ήταν φαντασμαγορικό. Είναι ένας επιπλέον λόγος για να βρεθείς στο κέντρο της πόλης, το οποίο νομίζουμε πως ξαναπαίρνει τα ηνία από άλλες περιοχές που το είχαν «προσπεράσει» στη νυχτερινή ζωή της πόλης.

Τι ονειρεύεστε;
Ονειρευόμαστε, μια πόλη με περισσότερες μουσικές, με περισσότερη ελευθερία, με καλύτερο βιοτικό επίπεδο ζωής, πιο προοδευτική, και μια σύμπραξη on stage με κάποιον από τους «μεγάλους» δικούς μας, που μεγαλούργησαν και εκτός συνόρων με αγγλόφωνο στίχο.

Το 4ο live  του CU ONSTAGE θα ακολουθήσουν άλλα δύο. Οι συμμετοχές για την επόμενη συναυλία, που θα γίνει τον Φεβρουάριο, είναι ανοιχτές για νέους μουσικούς, μπάντες, solo artists και DJs, που μπορούν να διαλέξουν το line up της συναυλίας τους και να παίξουν δίπλα στους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό #CU_ONSTAGE, υποβολή συμμετοχής & ημερομηνίες των συναυλιών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο www.cuonstage.com