H Just Gazing Records χαρίζει μια καλοκαιρινή συλλογή με τα νέα ονόματα που προστέθηκαν στον κατάλογό της. Πάρτε μια γεύση από το νέο αίμα της Αθηναϊκής dance και… new punk:

O Craves κάνει το ντεμπούτο του με την μελωδική trap εκδοχή του 90’s classic «Think About The Way» και αποτελεί μακράν το όνομα με τον πιο φρέσκο ήχο που έχει φτάσει στα εισερχόμενα της Gazing μέχρι σήμερα. Αν έχετε χώρο στις αποσκευές σας για το love step υβρίδιο του Αθηναίου παραγωγού τότε δεν έχετε παρά να αναμένετε με ενδιαφέρον την επερχόμενη long play κυκλοφορία του.

LΔΖΖΥ-LAZZY προέκυψαν μέσα από την υπερδαστήρια ομάδα εικοσάρηδων που τρέχουν τα sold out Neon Parties και διατηρούν residency στο TΩΡΑ Κ44. Οι Postripper και Εmil Lonam ένωσαν τo κοινό τους ενδιαφέρον για την νέα house ονομάτων όπως οι Disclosure και από τις πρώτες τους κιόλας παραγωγές προσγειώθηκαν με άνεση σε αρκετά και διαφορετικά playlists, λαμβάνοντας υποστήριξη από τα offradio shows της Just Gazing μέχρι τα επίσημα charts των Playmen.

https://www.facebook.com/lazzymusic

Οι Digital Riot για το μεγαλύτερο μέρος της indie dance σκηνής στην χώρα είναι γνωστοί ως τα παιδιά από την Πάτρα. Οι απανωτές digital κυκλοφορίες τους για λογαριασμό Βρετανικών dance labels όπως, Νervous και Southern Fried (η τελευταία ανήκει στον Fatboy Slim) επέβαλλαν φέτος την επιστροφή τους στην πρωτεύουσα. Υποθετικά αυτό σημαίνει ότι θα ακούμε όλο και πιο συχνά για parties με το δίδυμο που εκπροσωπεί επάξια τον UK garage / house ήχο και ουσιαστικά το «Young Blood» αποτελεί την πρώτη επίσημη εγχώρια κυκλοφορία τους.

https://www.facebook.com/digitalriot

Το «Sampanies & Fraoules« των Dirty Seconds είναι καταδικασμένο να προκαλέσει το ελληνόφωνο κοινό και με αυτό το κριτήριο συμπεριλήφθηκε εδώ. Ο Κώστας Αργυρίου (γνωστός στους Αθηναϊκούς dj κύκλους και ως Τall Guy Dj) και ο Γιώργος Κέχας μοιράστηκαν στο εξοχικό τους στούντιο στην Σύρο το όραμά τους για την μουσική συνύπαρξη του καυστικού και ερωτικού ελληνικού στίχου με τα moody detroit vibes.Το «Sampanies & Fraoules» έχει όλα τα φόντα να γίνει το καλτ porno-disco χιτ του φετινού καλοκαιριού και παραγωγικά δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το βάθος και το συναίσθημα που δημιουργούν dj κολλεκτίβες όπως η Wolf+Lamb.

Ο επί χρόνια φίλος και υποστηρικτής της Just Gazing, Mr.Z. (aka Ζώης Χαλκιόπουλος) αποφάσισε 3 χρόνια πριν να αφοσιωθεί στην μουσική παραγωγή αποδεικνύοντας πως η εκλεκτική δισκοθήκη του και αμέτρητες ώρες ακροάσεων είναι αρκετά στο να μετατρέψουν έναν προοδευτικό dj σε παραγωγό με άποψη και ιδιαίτερο στυλ. Τα 58 δευτερόλεπτα του Tape#962 είναι αρκετά ψυχεδελικά αφενός για να τον εντάξουν και επίσημα στην Just Gazing φαμίλια και αφετέρου για να προλογίσουν το bonus track του sampler.

https://www.facebook.com/zoismrz?fref=ts

Ο ριος. Κ είναι ιδιάζουσα περίπτωση μουσικού. Ακολουθώντας την αντίθετη απ’ ό,τι συνήθως φορά δισκογραφούμενων καλλιτεχνών, κυκλοφόρησε το πρώτο του album στην ΕΜΙ και συνέχισε αναπτύσσοντας την punk d.i.y αισθητική του, κυκλοφορώντας το δεύτερο album του «σήματα καπνού» σε κασέτες περιορισμένων αντιτύπων. Tώρα επαναπροσδιορίζει την σχέση του με τις κοφτερές κιθαριστικές φόρμες, τα phat drum beats και τα ψυχεδελικά synths με το τρίτο του album που η Just Gazing θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο τον Σεπτέμβριο. Το «Den Phge Strafi» ήταν στην side tracks λίστα του δίσκου και μπορεί να τον προλογίζει, αλλά βρίσκεται αποκλειστικά και μόνο στην παρούσα συλλογή και δεν θα περιλαμβάνεται σε αυτό.

https://www.facebook.com/thodoriskontakos

Το artwork illustration έχει επιμεληθεί η Ίλια Κωνσταντουλέα. Όλα τα κομμάτια του sampler θα συμπεριληφθούν στην ετήσια βινυλιακή συλλογή μας τον Δεκέμβριο και για το επόμενο τρίμηνο θα είναι διαθέσιμα προς downloads για τους 300 πρώτους.

A&R , Επιμέλεια παραγωγής : Lilis Brothers.
Illustration: Ilia Konstantoulea

Photo from here

Ακολούθησε το ΓΚΡΕΚΑ στο facebook: https://www.facebook.com/grekamag
Ακολούθησε το ΓΚΡΕΚΑ στο instagram: http://instagram.com/grekamag